• The Philip Martin's Experience {GR}


Υπάρχουν κάποιες σειρές περιποίησης που χαρακτηρίζονται premium για την ποιότητα που προσφέρουν από τη συσκευασία τους και το ίδιο το προϊόν, μέχρι τη συνολική εμπειρία χρήσης.

Μια τέτοια εταιρία γνώρισα πρόσφατα, τη Philip Martin's και είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τις βαφές αλλά και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της.

Έτσι ήταν τα μαλλιά μου όταν πήγα στο κομμωτήριο. Η ρίζα χρειαζόταν επειγόντως βάψιμο ενώ το υπόλοιπο μαλλί είχε άλλο χρώμα στη μέση και άλλο στις άκρες οι οποίες είχαν ξεθωριάσει πολύ. Συζητήσαμε μαζί με τον Γιώργο Καρδαρά, ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου για το αποτέλεσμα που ήθελα και ο κομμωτής μου έφυγε για να ετοιμάσει τη βαφή.

Στη ρίζα χρησιμοποιήσαμε βαφή χωρίς αμμωνία, φαινυλενοδιαμίνες και ρεζορκίνη αλλά με φυσικά συστατικά όπως αλόη, βούτυρο κακάο, εκχύλισμα λωτού και βιταμίνη C ενώ για τα μήκη και τις άκρες διαλέξαμε το Color It, προϊόν που αποτελείται από 80% συστατικά ενυδάτωσης και περιποίησης και 20% χρώμα. Κυκλοφορεί σε 5 αποχρώσεις, κόκκινο, σοκολατί, χάλκινο, χρυσαφί και ασημί και περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως το έλαιο jojoba, βούτυρο karite και ελαίο argan. Υπέροχο προϊόν που άφησε τα μαλλιά μου απαλά και ενυδατωμένα, ιδανικό για ανανέωση στο κόκκινο χρώμα που ξεθωριάζει εύκολα ή στο ξανθό για να αφαιρέσει την κιτρινίλα ή να προσθέσει λάμψη.

Το λούσιμο μετά τη βαφή ήταν κι αυτό μια εμπειρία spa αφού τα σαμπουάν και οι κρέμες έχουν αρώματα φρούτων και πλήθος φυσικών συστατικών και βοτάνων για κάθε ανάγκη.

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά και το χτένισμα, πώς σας φαίνεται;

Εδώ θα βρείτε τα κομμωτήρια στα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε τις βαφές και τα προϊόντα περιποίησης Philip Martin's. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο κοντά σας μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα προϊόντα και στο BeautyTestBox.


Έχετε δοκιμάσει τα συγκεκριμένα προϊόντα;





2 comments:

  1. Το χρώμα έλαμψε και αναδεικνύει νομίζω πολύ το πρόσωπό σου, στην φωτογραφία "πριν" φαινόσουν κάπως χλωμή, εκτός αν φταίει ο φωτισμός. Με'γεια!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα!! Νομίζω ότι επειδή στο "μετά" είναι πολύ λαμπερά και ωραία τα μαλλιά φαίνεται όλο το πρόσωπο πιο όμορφο χεχεχε αυτό για τους άντρες που αναρωτιούνται γιατί όταν πηγαίνουμε κομμωτήριο φτιάχνει η διάθεσή μας ;)

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...