• Le Petit Marseillais for blonde hair {GR}


Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε όλους όσους λατρεύουν τα ξανθά μαλλιά, φυσικά ή βαμμένα ή με ανταύγιες! Ξέρω καλά ότι το καλοκαίρι, ο ήλιος, η θάλασσα, η πισίνα ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τα ξανθά μαλλιά (και τα κόκκινα, βέβαια, αλλά θα επανέλθω σε αυτά σε επόμενη ανάρτηση). Ως αποτέλεσμα χάνουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους. Και όσο εντυπωσιακά είναι τα υγιή, λαμπερά ξανθά μαλλιά, τόσο χάνουν τη γοητεία τους αν είναι άτονα και ταλαιπωρημένα.


Το "μυστικό της γιαγιάς" για λαμπερά ξανθά μαλλιά δεν είναι άλλο από το χαμομήλι, αυτό το μυστικό κρύβει και η νέα σειρά Le Petit Marseillais για μαλλιά ξανθά ή με ανταύγιες. Το χαμομήλι παραδοσιακά ενισχύει το χρώμα των φυσικά ξανθών μαλλιών, χαρίζοντας φυσικές ανταύγειες. Σε αυτό πρόσθεσε και το έλαιο από σιτάρι, γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι ενυδατωμένα και αναζωογονημένα μαλλιά και ένα φωτεινό, λαμπερό ξανθό χρώμα που δε θα περάσει απαρατήρητο!


Ποιο είναι το μυστικό σας για λαμπερά ξανθά μαλλιά;




2 comments:

  1. γενικά δεν με έχουν ικανοποιήσει καθόλου αυτά τα σαμπουάν και πιο συγκεκριμένα η ίδια η εταιρία. Στα δικά μου μακριά μαλλιά δεν κάνει πολύ καλή δουλειά :( δεν τα μαλακώνει και δεν ξεμπερδεύονται οπότε δεν την προτιμώ :(

    ReplyDelete
  2. Κρίμα που δε σου ταίριαξαν :( Ποια μάρκα χρησιμοποιείς;

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...