• Pandora SS17 collection #DOPANDORA


Η PANDORA παρουσίασε τις καινούριες της συλλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 αλλά και για τη γιορτή της μητέρας που φέτος είναι στις 14 Μαΐου.




Heart of PANDORA: σμάλτο σε έντονες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα χρώματα της άνοιξης αλλά και λαμπερές πέτρες και cut-out καρδιές δημιουργούν μια θηλυκή και trendy εμφάνιση. Φόρεσε τα μόνα τους ή κάνε τους αγαπημένους σου συνδυασμούς χρωμάτων.



Η σειρά Dazzling Daisies αποτελείται από χαριτωμένες μαργαρίτες σε μασίφ ασήμι 925, ιριδίζουσες αποχρώσεις και floral patterns και θα προσθέσει μια φρέσκια, παιχνιδιάρικη πινελιά σε κάθε outfit! Τα κοσμήματα της σειράς PANDORA Rose είναι κατασκευασμένα από ένα μοναδικό μείγμα μετάλλων, σε εντυπωσιακή ροζ απόχρωση. Φτιάξε τον αγαπημένο σου συνδυασμό με τα κοσμήματα των παραπάνω συλλογών και κάθε σου εμφάνιση θα ξεχωρίζει!


Η PANDORA ταυτόχρονα με το λανσάρισμα της νέας της συλλογής, παρουσιάζει περήφανα την παγκόσμια καμπάνια “DO”, που θα εμπνεύσει τις γυναίκες να είναι αληθινές προς τον εαυτό τους και αφοσιωμένες στα πιστεύω τους!


“Η PANDORA, για περισσότερα από 30 χρόνια, είναι ένα brand δεσμευμένο σε δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Η παγκόσμια καμπάνια DO και οι νέες συλλογές μας, γιορτάζουν και φέρνουν το ήθος στο προσκήνιο, εξασφαλίζοντας πως ό,τι κάνουμε, είναι αληθινό για εμάς,” εξηγεί η Minna Philipson, Senior Vice President και Chief Marketing Officer της PANDORA.

Η δέσμευση για την ανάληψη θετικών δράσεων προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους υπάρχει στην καρδιά της PANDORA από την ίδρυσή της, το 1982. Τα κοσμήματα PANDORA ενθαρρύνουν τις γυναίκες να εκφράσουν το μοναδικό τους στιλ, να γιορτάσουν κάθε στιγμή της ζωής τους και να κυνηγήσουν τους στόχους τους. Η PANDORA αντανακλώντας κοινά ιδεώδη κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, μπορεί να κινητοποιήσει γυναίκες με τις ίδιες πεποιθήσεις να μοιραστούν τις αξίες και τα πιστεύω τους. Η καμπάνια DO εμπνέει κάθε γυναίκα να είναι δυνατή, αποφασιστική και αληθινή προς το εαυτό της και σε ό,τι θέλει να πετύχει.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για την ανοιξιάτικη συλλογή μπες στο www.pandora.net και www.pandorashop.gr

#DOPANDORA







2 comments:

  1. Υπεροχα ολα τα κοσμηματα.Πολυ ωραιο ποστ.Thanks για το ομορφο review:)

    ReplyDelete
  2. Υπέροχο post!

    Σε περιμένω στο blog μου για ανταλλαγή απόψεων
    https://beautyproject-elinachris.blogspot.gr
    Φιλιά :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...