• Συμπληρώματα Διατροφής Nutrilite by Amway


Όλοι ξέρουμε ότι μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευεξία μας. Και αν και η "ιδανική διατροφή" έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία ήταν και είναι πάντα απαραίτητα συστατικά της και μάλιστα σε συγκεκριμένες ποσότητες.

Ας μη γελιόμαστε όμως, δεν είναι και τόσο εύκολο στην καθημερινότητά μας να υπολογίζουμε και να λαμβάνουμε τις σωστές ποσότητες από όλα τα παραπάνω. Αν προσθέσουμε και τα γεύματα που παραλείπουμε πάνω στο τρέξιμο της μέρας, τα έτοιμα γεύματα και junk food αλλά και τις βιταμίνες που χάνονται εύκολα με το μαγείρεμα όπως η C είναι σχεδόν αδύνατο. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με μελέτες, το 75% των ανθρώπων παγκοσμίως δε λαμβάνει τις σωστές ποσότητες βιταμινών. Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει η σειρά βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής Nutrilite της Amway.


Από τις καθημερινές βιταμίνες daily που καλύπτουν τις ημερήσιες απαιτούμενες ποσότητες σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία μέχρι συμπληρώματα διατροφής για πιο συγκεκριμένες ανάγκες, η Nutrilite καλύπτει κάθε απαίτηση και lifestyle.

Η Vitamin B Plus με τεχνολογία διπλής δράσης, φτιάχνεται από φυσική σπιρουλίνα και έχει ενισχυθεί με όλες τις οχτώ απαραίτητες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που βοηθούν το σώμα να καταπολεμήσει την κούραση.


Η Vitamin C Plus είναι σχεδιασμένη να παρέχει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση της βιταμίνης C στον οργανισμό, που συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.


Μερικά ακόμα στοιχεία για τη Nutrilite:
- Πιστοποιημένα κτήματα βιολογικής παραγωγής στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον, το Μεξικό και τη Βραζιλία διασφαλίζουν ότι τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα συμπληρώματα της Nutrilite, περιέχουν τα επαρκή φυτοθρεπτικά στοιχεία.
- Η συγκομιδή των φυτών γίνεται όταν αυτά βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο ανάπτυξης και όταν είναι δυνατό, χρησιμοποιούνται ολόκληρα τα φυτά, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων και του δέρματος, για να εξασφαλιστούν τα μέγιστα δυνατά επίπεδα θρεπτικών ουσιών.
- Μια ομάδα με περισσότερους από 150 επιστήμονες της Nutrilite, καινοτομούν συνεχώς, ψάχνοντας για νέα συμπυκνώματα και καλύτερα παρασκευάσματα.
- Πάνω από 190 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως.
- Πραγματοποιούνται πάνω από 500.000 έλεγχοι το χρόνο από ειδικούς επιστήμονες που εξασφαλίζουν ότι κάθε συμπλήρωμα πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας, καθαρότητας και ταυτότητας του προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες και όλα τα προϊόντα: NUTRILITE

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...