• Empties Ιουνίου 2016



Αν και λίγο αργοπορημένα σήμερα έχω τις άδειες συσκευασίες και φυσικά τη γνώμη μου για όλα τα προϊόντα που τελείωσα μέσα στον Ιούνιο!


Αυτή τη φορά θα αλλάξω τη σειρά και θα ξεκινήσω με μακιγιάζ.
Elf tone correcting powder, μια πουδρίτσα με 4 χρώματα (πράσινο, κίτρινο, γαλάζιο και ροζ) στη λογική των Guerlain Meteorites όπου καθε χρώμα βοηθάει σε ένα πρόβλημα (το πράσινο στις κοκκινίλες, το ροζ δίνει φως κλπ). Την είχα και παλιότερα και μου άρεσε πολύ, άλλαξαν όμως λίγο τα χρώματα και πλέον είναι πολύ ανοιχτόχρωμη-με ψυχρούς υποτόνους. Δε θα την ξαναπάρω, οι διάφανες setting powders έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Essence maximum length volume mascara με fibers. Το βουρτσάκι μου άρεσε, το αποτέλεσμα όχι και τόσο, δεν είδα τον όγκο που περίμενα. Άσε που μέσα στη μέρα έπεφταν τα fibers στα μάγουλα και χαλούσαν το υπόλοιπο μακιγιάζ. Όχι, δε θα την πρότεινα, η Essence έχει πολύ καλύτερες μάσκαρα.
Essence stay natural concealer, concealer, σε συσκευασία στυλό με πινελάκι. Λίγο προϊόν (1,5ml), μικρή κάλυψη αλλά φωτίζει την περιοχή. Κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις και αυτή (03 soft nude) μου άρεσε γιατί έδινε φως λόγω των ροζ υποτόνων. Γενικά τα προϊόντα σε αυτή τη μορφή έχουν μικρή ποσότητα και συνήθως περισσότερο φωτίζουν παρά καλύπτουν άρα δε με απογοήτευσε. Για ένα ελαφρύ μακιγιάζ είναι οκ, αν όμως έχεις μαύρους κύκλους δε θα σε καλύψει.
Garnier BB cream για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα, αγαπημένη ΒΒ, την έχω αγοράσει πολλές φορές. Η συγκεκριμένη απόχρωση (light) είναι καλή για όσο δεν έχω μαυρίσει για αυτό και την τελείωσα αρχές του μήνα. Είναι, κατά τη γνώμη μου, η "δυτική" ΒΒ που είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου για κάλυψη, spf και ματ αποτέλεσμα.
Catrice Skin Finish Compact Powder στην απόχρωση 030 honey beige. Αυτή την πουδρίτσα μου την είχε στείλει η φίλη μου Angelina όταν δεν είχαμε ακόμα Catrice στην Ελλάδα. Άργησα να την τελειώσω γιατί το χρώμα της ήταν λίγο σκούρο οπότε τη χρησιμοποιούσα μόνο το καλοκαίρι. Μου άρεσε αρκετά, θα την ξαναπάρω μόλις τελειώσω μερικές από τις πούδρες που έχω ήδη.


Στον καθαρισμό προσώπου τώρα, το Garnier Essentials Sensitive 2 σε 1 είναι η παλιά εκδοχή του διφασικού ντεμακιγιάζ της Garnier. Νομίζω ότι είναι το τελευταίο μπουκάλι που είχα σε στοκ, πλέον κυκλοφορεί σε αυτή την εκδοχή και είναι εξίσου καλό και αποτελεσματικό!
Oriflame pure nature tea tree&rosemary ένα τζελ καθαρισμού με αντιβακτηριακές ιδιότητες, κατάλληλο περισσότερο για επιδερμίδα με ακμή οπότε μάλλον δε θα το ξαναπροτιμήσω.
Johnson's Radiant Essentials κρεμώδης αφρός καθαρισμού, τον έχετε ξαναδεί σε αναρτήσεις μου, μου αρέσει αρκετά και συνήθως τον βρίσκω σε προσφορές 1+1.


Περιποίηση προσώπου για τη συνέχεια. Aptivita κρέμα απολέπισης για λάμψη με μύρτιλλο, ένα scub που δεν είχε πολύ έντονους κόκκους αλλά είχε οξέα φρούτων για χημική απολέπιση, δες και το αναλυτικό post μου.
Korres serum Άγριο Τριαντάφυλλο για λάμψη και λεπτές γραμμές. Άλλο ένα προϊόν που ενώ στην αρχή δε με ενθουσίασε τελικά αγάπησα. Είναι αρκετά πλούσιο σαν υφή οπότε εγώ το χρησιμοποιούσα μόνο του το βράδυ ή κάτω από το αντηλιακό μου το πρωί. Μπήκε και αυτό στη λίστα των επόμενων αγορών μου.
Apivita Bee Radiant κρέμα ματιών, ενώ στην αρχή δε με είχε ενθουσιάσει, τελικά την αγάπησα. Μου ταίριαξε σίγουρα καλύτερα από την Aqua Vita που με έτσουζε στα μάτια. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι θέλει ελάχιστη ποσότητα γιατί έχει αρκετά συμπυκνωμένη σύνθεση. Σίγουρα θα την αγοράσω ξανά.
Sothys hydra-nourishing mask, αυτή η μάσκα σε travel size ήταν μέσα στο κουτάκι μου BeautyTestBox Sothys. Ήταν σε μορφή κρέμας-τζελ και την ευχαριστήθηκα πολύ!
Δοκίμασα σε δείγμα τη Vichy Ideal Soleil spf50 με χρώμα. Μου άρεσε αρκετά αν και το χρώμα πορτοκάλιζε λιγάκι.
Και φυσικά μια δροσιστική μάσκα ενυδάτωσης της Erre Due, ιδανική για το καλοκαίρι που θέλω ενυδάτωση αλλά σε καμία περίπτωση βαριές και λιπαρές υφές.


Στα μαλλιά μου χρησιμοποίησα ένα Garnier Fructis δυναμωτικό σαμπουάν color resist που δε με ικανοποίησε ως προς το "color resist" claim του οπότε δε θα ξαναμπεί στο καλάθι μου.
Το conditioner της Pantene για προστασία χρώματος μου άρεσε αρκετά αλλά δε θα το χαρακτήριζα αγαπημένο.
Wellaflex curls&waves αφρός, μου αρέσει που δίνει κράτημα αλλά με ελαστικότητα, χωρίς να κοκκαλώνει τις μπούκλες. Τον έχω αγοράσει ήδη ξανά.
Ενυδατική μάσκα μαλλιών 3' της εταιρίας Ventus, μου άρεσε αρκετά και από ότι έχω δει κυκλοφορεί συχνά σε σετάκια 1+1 οπότε θα την ξαναπροτιμήσω.


Για το σώμα το Dove pistachio cream with magnolia είναι αρκετά ενυδατικό αφρόλουτρο, αν και το άρωμά του δεν είναι το αγαπημένο μου.
Άλλο ένα μπουκάλι Oriflame exfoliating shower gel με μέντα και φραμπουάζ. Είναι μάλλον το αγαπημένο μου προϊόν Oriflame, είναι πολύ βολικό για ένα γρήγορο ντουζ επειδή κάνει και ήπια απολέπιση και αφήνει δροσερό άρωμα μέντας στο δέρμα μου. Έχω αγοράσει ήδη το επόμενο μπουκάλι μου.
Oriflame Discover Taj Mahal ωραίο shower gel με oriental άρωμα. Κυκλοφορούν διάφορα αρώματα στη σειρά Discover και αυτό είναι από τα αγαπημένα μου. Οικονομικό, κάνει ωραίο αφρό και δεν ξηραίνει το δέρμα.


Garnier Beauty Oil λάδι σώματος. Ωραίο άρωμα αργκάν, ενυδατώνει χωρίς να είναι λιπαρό. Εγώ το είχα στο μπάνιο και το χρησιμοποιούσα σε υγρή επιδερμίδα, τιπ που διάβασα στο sissisplace και είναι όντως πολύ πιο βολικό και αποτελεσματικό έτσι.
2 μπουκάλια από το αγαπημένο αποσμητικό Dove original που μυρίζει σαν αφρόλουτρο Dove και κάνει αρκετά καλή δουλειά στη ζέστη της πόλης.
Bioten αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος με lime και κυδώνι για κανονικό δέρμα. Αυτό το γαλάκτωμα μου αρέσει πολύ για τις μέρες που έχει ζέστη και δεν αντέχω βαριές υφές και μυρωδιές. Το συγκεκριμένο απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρότητα και έχει δροσερό άρωμα.


Τελείωσα ένα πακέτο δίσκους ντεμακιγιάζ από τα καταστήματα Oggi και αν και κόστισαν μόλις €1 δε με ικανοποίησαν τόσο ώστε να τους ξαναπροτιμήσω.
Το σαπουνάκι Papoutsanis Aromatics με άρωμα musk ήταν αγορά για την οποία ευθύνονται τα κορίτσια του Our Beauty Wonderland. Μου άρεσε πολύ το άρωμά του και ήταν ενυδατικό αν και θα το ήθελα ακόμα πιο ενυδατικό. Δεν είμαι μεγάλη φαν των σαπουνιών σε μπάρα αλλά αυτό μου άρεσε.
Ένα ακόμα μπουκαλάκι υγρό Gelone από το alensa.gr.
Lush Creamy Candy Bubble Bar. Ήθελα τόσο πολύ να δοκιμάσω Lush αλλά δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα οπότε σε ένα ταξιδάκι στο Cardiff δεν έχασα ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά πραγματάκια. Έφτασαν λίγο ταλαιπωρημένα για να σας τα δείξω σε haul αλλά θα τα δείτε σίγουρα στα empties μου. Το συγκεκριμένο είναι ένα προϊόν που κάνεις κομματάκια με τα χέρια κάτω από το νερό που τρέχει και αυτό αφρίζει και χρωματίζει ροζ το νερό. Έχω μικρή μπανιέρα οπότε το μοίρασα στη μέση και το χρησιμοποίησα 2 φορές. Μου άρεσε πολύ το γλυκό άρωμα και η αίσθηση ενυδάτωσης που άφησε στο δέρμα μου και φυσικά το ροζ χρώμα! Το οποίο ευτυχώς δε χρωματίζει τη μπανιέρα οπότε είναι win-win situation.
Οι Kiten Beauty είναι σταγόνες για τα μάτια, περιέχουν υαλουρονικό οξύ και ενυδατώνουν και ξεκουράζουν τα μάτια, ιδιαίτερα χρήσιμες για όσες περνάμε πολλές ώρες μπροστά σε laptops και smartphones.


Και τέλος, το άρωμα που τελείωσα αυτό το μήνα είναι το Kenzo parfum d'ete, ένα floral άρωμα με νότες από γιασεμί, παιώνια, υάκινθο και βάση από σανδαλόξυλο και white musk. Πολύ καλή διάρκεια και το άρωμα μου άρεσε πολύ.


Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Τι προϊόντα τελειώσατε τον Ιούνιο;





4 comments:

  1. Πολυ ωραια τα empties σου!! Το αποσμητικο της Dove δεν σου κάνει ασπράκια;

    ReplyDelete
  2. @Eleni K: όχι αν και τώρα πήρα να δοκιμάσω το invisible dry, αυτό 100% δεν αφήνει σημάδια απλά δεν έχει το κλασικό άρωμα dove

    ReplyDelete
  3. εγώ έχω το αποσμητικό με μέντα και φραμπουάζ από oriflame και είναι το αγαπημένο μου. Δοκίμασέ το κι αυτό!

    ReplyDelete
  4. Με έκανες να θέλω να δοκιμάσω πολλά πράγματα! :p Όσα έχω δοκιμάσει ήδη μου άφησαν περίπου τις ίδιες εντυπώσεις εκτός από το αφρόλουτρο της Dove του οποίου η μυρωδιά μου άρεσε πολύ!!

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...