• CND Flirtation for Summer 2016

Ενθουσιάζομαι κάθε φορά που η CND κυκλοφορεί νέα συλλογή. Όσα χρώματα και να έχω θα βρω τουλάχιστον 2-3 που πρέπει-να-τα-αποκτήσω-οπωσδήποτε.


Η νέα σειρά λέγεται flirtation και αποτελείται από κρεμώδεις, γλυκιές, παστέλ υφές, εμπνευσμένες από δαντέλα και κεντήματα, προικισμένες με μια εκλεπτυσμένη γοητεία, σύμφωνα με τη Jan Arnold της CND.


Στη σειρά flirtation θα βρεις ρομαντικές και διακριτικές αποχρώσεις όπως το Pink Pursuit που είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, παιχνιδιάρικες και φωτεινές σαν το Honey Darlin' που σε προκαλεί να βάλεις φλοράλ φόρεμα και να βγεις στον ήλιο αλλά και πιο ιδιαίτερες και τολμηρές σαν το Aqua-intance και το Date Night που φωνάζουν καλοκαίρι στο νησί!


Εγώ δοκίμασα το Pink Pursuit και το Desert Poppy. Πήρα έμπνευση από την παιχνιδιάρικη διάθεση της συλλογής και έμπλεξα τα χρώματα σε ένα ombre effect με στάμπες σε λουλουδάτο σχέδιο και σε αντίθετους χρωματισμούς.


Και αν θες έξτρα έμπνευση η CND παρουσίασε 8 σχέδια nail art, όλα πολύ εντυπωσιακά!


Φυσικά, τόσο τα CND Shellac Brand 14+ Day Nail Color όσο και τα VINYLUX Weekly Polish είναι 7-Free και δεν περιέχουν formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene και MEK. Κυκλοφορούν αποκλειστικά από την e-creative group και είμαι σίγουρη ότι όποια απόχρωση και αν διαλέξεις θα εντυπωσιάσεις!



3 comments:

  1. @Penny P.
    τα αγαπώ τα παστέλ χρωματάκια για άνοιξη και καλοκαίρι!
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  2. Τέλεια χρωματάκια!!!!

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...