• Frezyderm Oral Science - Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει

Ομολογώ πως όταν έλαβα πρόσκληση για την παρουσίαση της σειράς στοματικής υγείας της Frezyderm δεν είχα ιδέα ότι μια εταιρία τόσο γνωστή στο beauty-κόσμο διαθέτει μια τόσο ολοκληρωμένη σειρά στοματικής υγείας!


Το σύνθημα δόθηκε "Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει" γιατί κάθε σειρά στοχεύει σε συγκεκριμένες ανάγκες των δοντιών και των ούλων και έχει το δικό της χρώμα.


Πλάκα-πέτρα-τερηδόνα, το τρίπτυχο των πιο συνηθισμένων προβλημάτων στα δόντια. Η σειρά Plaque&Tartar αποτελείται από οδοντόπαστα και στοματικό διάλυμα και αντιμετωπίζει τους βασικότερους εχθρούς των δοντιών.


Η ουλίτιδα είναι φλεγμονή των ούλων. Οδοντόπαστα και στοματικό διάλυμα της σειράς Gingivitis. Καταπολεμούν το βακτήριο που προκαλεί ουλίτιδα και αντιμετωπίζουν τη φλεγμονή των ούλων.

Η εξειδικευμένη οδοντόπαστα Periodontitis δρα κατά των συμπτωμάτων της περιοδοντίτιδας καθώς επιταχύνει τη φυσική ανάπλαση των ούλων και συμβάλει στην αποφυγή απώλειας των δοντιών. Παράλληλα αντιμετωπίζει τη μικροβιακή πλάκα, μειώνει την οστική φθορά, ενυδατώνει και επουλώνει τα ούλα, αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων και προστατεύει από την τερηδόνα. Συνδυάζεται ιδανικά με το Periodontitis Mouthwash για έξτρα προστασία στα δόντια,  ενυδάτωση και επούλωση των ούλων και αντιμικροβιακή δράση.

Μετά την υγεία έρχεται και η εμφάνιση. Και ποιος δε θέλει να έχει λευκότερα δόντια; Αυτό έρχεται να φροντίσει η Frezyderm με την οδοντόπαστα Whitening με σύνθεση που λευκαίνει και γυαλίζει τα δόντια χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο ενώ αφαιρεί μόνιμες δυσχρωμίες και κηλίδες.


Τι γίνεται όμως αν θες πιο άμεσο αποτέλεσμα; Χρησιμοποίησε την Instant Whitening Blue Toothpaste και βάλε άφοβα το αγαπημένο σου κραγιόν αφού η συγκεκριμένη διαθέτει ειδική μπλε χρωστική που λευκαίνει άμεσα τα δόντια.

Αν τώρα τα δόντια σου είναι ευαίσθητα η σειρά Sensitive Teeth αποτελείται από οδοντόπαστα και στοματικό διάλυμα και εκτός της προστασίας από τερηδόνα και πλάκα, μειώνει την ευαισθησία ενώ παρέχει και αντιμικροβιακή δράση.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η στοματική υγεία της εγκύου διαταράσσεται προκαλώντας τερηδόνα, περιοδοντίτιδα και ουλίτιδα, κάτι που σχετίζεται με την αλλαγή των ορμονών. Η Pregnancy Toothpaste είναι ιδανική για την καθημερινή στοματική φροντίδα κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Η Diabetic Toothpaste διαθέτει εκτός των άλλων και συστατικά που αποτρέπουν τις συνέπειες τις αύξησης της γλυκόζης στο στόμα των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη.

Τέλος, για όσους ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή υπάρχει η σειρά Homeopathy με οδοντόπαστα και στοματικό διάλυμα που δεν περιέχουν φθόριο, αιθέρια έλαια, σακχαρίνη, μέντα, παράγωγα μινθόλης και αιθυλική αλκοόλη.


Εκτός από τις οδοντόπαστες και τα στοματικά διαλύματα, η Frezyderm προσφέρει και δύο συμπληρώματα διατροφής με προβιοτικά. Το Prodilac Oral περιέχει προβιοτικά και Βιταμίνη D3 για τη διατήρηση και την επαναφορά της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του στόματος. Είναι μασώμενο δίσκιο, κατάλληλο για ενήλικες με Stevia και γεύση λεμόνι. Ενώ το συμπλήρωμα διατροφής Prodilac Oral Kids είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, σε μορφή μασώμενης παστίλιας με Stevia και γεύση βατόμουρο/κεράσι.


Γνώριζες τα συγκεκριμένα προϊόντα της Frezyderm;
Ποια σειρά ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου;





3 comments:

  1. Δεν ήξερα τα συγκεκριμένα προϊόντα! Ευχαριστούμε πολύ που μας τα γνώρισες! Φιλιάαα!

    ReplyDelete
  2. μου άρεσαν πολύ οι οδοντόκρεμές της!

    ReplyDelete
  3. Super ενημερωτικό post, κορίτσι! Πόσο ωραία η glitterάτη συσκευασία της οδοντόκρεμας! xoxo

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...