• Fifty Shades of Red {GR}


Ξέρω, ξέρω, ο τίτλος ακούγεται απίστευτα κλισέ αλλά μια η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, μια η πρεμιέρα της ταινίας Fifty Shades of Grey, τι να πω, παρασύρθηκα κι εγώ! Ρίχνοντας μια ματιά στην καλλυντικοσυλλογή μου διαπίστωσα ότι έχω αρκετά κόκκινα κραγιόν, μολύβια, γκλος. Περισσότερα από όσα νόμιζα ότι έχω, για να πω την αλήθεια. Οπότε σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που δεν έχετε βρει ακόμα τα αγαπημένο σας κόκκινο.


Αγαπώ την υφή και τη διάρκεια των Golden Rose velvet matte, το νο.15 έχει πορτοκαλί υποτόνους ενώ το 17 είναι ένα πιο ψυχρό κόκκινο. Το μολύβι της Oriflame είναι σκληρό και ξηρό και μετάνιωσα που το αγόρασα σε αντίθεση με της Essence που είναι μαλακό, γράφει τέλεια και δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη. Το chubby stick της Clinique είναι ένα "ντοματί" κόκκινο με σούπερ ενυδατική υφή, ένα καθημερινό κραγιόν. Το κραγιόν του YSL σε μίνι συσκευασία ήταν δώρο από περιοδικό και υποσχέθηκα στον εαυτό μου κάποια στιγμή να πάρω και το κανονικό μέγεθος. Υπέροχο κόκκινο, υπέροχη υφή και μυρίζει τέλεια! Το νο.14 της Essence είναι σχετικά καινούριο και είναι ένα ματ καθαρό κόκκινο που διαρκεί πολλές ώρες και έχει την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής.


Το Golden Rose είναι ένα κλασικό κόκκινο με κρεμώδες τελείωμα. Το Lovie είναι πιο φωτεινό, αν και μου αρέσει η υφή και η διάρκειά του, το συγκεκριμένο είναι στην παλιά συσκευασία και πρέπει να το αντικαταστήσω άμεσα. Το lipgloss της Essence είναι μάλλον lip cream μιας και αφήνει ένα κρεμώδες-ματ αποτέλεσμα. Μου αρέσει να το συνδυάζω με το μολυβάκι Femme Fatale γιατί μόνο του δεν έχει τόσο καλή διάρκεια. Το κραγιονάκι της MUA είναι επίσης σούπερ οικονομικό, όχι κάτι πολύ ιδιαίτερο σε διάρκεια και με κρεμώδες τελείωμα. Το Sephora lip stain είναι απλά έρωτας, το πιο όμορφο φωτεινό κόκκινο, με τέλεια διάρκεια και καραμελένιο άρωμα, θα μπορούσα να το φοράω κάθε μέρα! Τέλος, το lip cream από τη συλλογή guerilla gardening της Essence είναι παρόμοιο σε σύσταση με το lipgloss, δηλαδή κρεμώδες αλλά χωρίς ιδιαίτερη διάρκεια. Σαν απόχρωση πορτοκαλίζει και είναι πολύ κοντά στο Lady Danger της MAC.

Και επειδή όπως προείπα, σήμερα έχω μια δυσκολία να αντισταθώ στα κλισέ, έχετε δει το trailer της ταινίας;


Ποιο είναι το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν;
Τι γνώμη έχεις για το φαινόμενο Fifty Shades of Grey και για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου γενικότερα;









13 comments:

  1. Ruby woo & sephora lip cream!!έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο και είμαι στο δεύτερο και θέλω να δω την ταινία να δω τι δουλειά έχει γίνει!!χιχι

    ReplyDelete
  2. Πολυ ωραιο ποστ!
    Οι ερωτευμενοι γιορταζουν καθε μερα πιστευω, εκτιμω πολυ τα δωρα που γινονται σε ανυποψιαστο χρονο και οχι επειδη το επιβαλλει μια ημερα.
    Οσο για την ταινια θα την δω απο περιεργεια, εχω διαβασει τα βιβλια και δεν ξετρελαθηκα.

    ReplyDelete
  3. Τι όμορφα κοκκινάκια! Δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο ούτε θα δω την ταινία, είμαι από αυτές που αντιστέκονται χεχε! x

    ReplyDelete
  4. @Evaggelia Pp: το ruby woo δεν το έχω πάρει ακόμα κι αυτό γιατί φοβάμαι ότι παρα-είναι ξηρό! Τα sephora lip creams είναι έρωτας, τέλος! Είδα ότι θα βγάλουν και καινούριες αποχρώσεις και ανυπομονώ!!!

    @Eleftheria S.: θα συμφωνήσω! Από την άλλη βέβαια, δε χάνω αφορμή για κόκκινο κραγιόν και δώρα χιχιχι

    ReplyDelete
  5. βασικά αγαπώ τα κοκκινα της L'oreal!!! διαρκουνε και έχουν υπέροχη ηφή! και μετά της Tommy G Gloss και κραγιόν!!
    δεν πιστεύω και τόσο στη γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου .. όπως λέει και μια φίλη Ελληνοαμερικάνα, στην αμερική είναι μέρα αγαπης και όχι έρωτα... αυτό μόνο εδώ γίνεται...
    Όσο για την ταινία , εχω διαβάσει και τα 3 βιβλία και εννοείται ότι θα δώ την ταινία.. Αν και θα πάθω ένα είδος "σοκ"γιατί άλλο να τα διαβάζεις και άλλο να τα βλέπει και σε υψηλή ανάλυση... χι χι χι χι χι :P

    ReplyDelete
  6. @cathrin: βασικά θέλω όλα τα κόκκινα της ματ σειράς της L'Oréal, κι αυτό που φορούσες ήταν τέλειο!! Τόσα κόκκινα κραγιόν δε θα τα τελειώσω ποτέ, πρέπει να τα φοράω και στον ύπνο μου χαχαχα! Κι εγώ αυτό πιστεύω, θα μου άρεσε ας πούμε να κάνουμε δώρα και με τις φίλες μου, δε μου αρέσει που είναι τόσο "ζευγαρίστικη" γιορτή. Χαχαχα θα τη δω κι εγώ και θα σου στείλω να σχολιάσουμε ;)

    ReplyDelete
  7. τέλειο ποστ, φουλ στο κόκκινο!!!έχω και εγώ της golden tose, essence και lovie !!!!

    ReplyDelete
  8. σε ακολουθώ στο fb και δεν είχα πάρει χαμπάρι το blog ου!! χαχα! υπέροχες φωτογραφίες και ανάρτηση!! σε περιμένω και στο δικό μου! φιλιά πολλά <3

    ReplyDelete
  9. Όντως έχεις αρκετά αλλά σκέψου ότι θα μπορούσες να έχεις και περισσότερα οπότε είσαι μια χαρά! Εγώ κόκκινα δεν πολυφοράω. γι'αυτό και έχω ένα μολύβι -λίγο σκούρο κόκκινο- της Essence και ένα κραγιόν των The Body Shop...μόνο... Τον βαλεντίνο προσωπικά δεν τον γιορτάζω γιατί παραείναι εμπορική "γιορτή". Όσο για την ταινία δεν την έχω δει και μάλλον θα την κατεβάσω -από περιέργεια περισσότερο- αλλά διάβασα πολύ αρνητικά σχόλια! Αυτά τα λίγα... Φιλάκια! :)

    ReplyDelete
  10. Είναι καιρός να αλλάξω κάποια από τα μολύβια χειλιών μου και μάλλον θα δοκιμάσω Essence γιατί ψάχνω αυτό που περιγράφεις! Αυτό του YSL το έχω σε μινιατούρα - δείγμα, είναι τόσο ωραίο!

    ReplyDelete
  11. @Chara Sotiropoulou: <3 δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσα είναι, αν με ρωτούσες πριν θα σου έλεγα έχω 2-3 χαχαχα!

    @Effie A.: ευχαριστώ πολύυυ! Εννοείται! Φιλάκια!

    @Maria Ag.: χαχα συμφωνούμε! Ούτε εγώ φορούσα μέχρι πριν λίγα χρόνια αλλά πλέον το αγαπώ, μη φανταστείς ότι το φοράω κάθε μέρα βέβαια αλλά όταν το φοράω μου φτιάχνει τη διάθεση :) Κι εγώ από περιέργεια θα τη δω και για να σχολιάζουμε μετά με τις φίλες μου χαχαχα φιλάκια!!!

    @Eleni: μα και το δικό μου μίνι είναι, από το περιοδικό ;) Να πάρεις μολυβάκια Essence, 1,30 και απίστευτα μαλακά!

    ReplyDelete
  12. Αγαπώ γιορτή Αγ.Βαλεντίνου κι ας είναι εμπορική, αγαπώ κόκκινο, και αποκλείεται να διαλέξω μόνο ένα, αλλά ας πω το κόκκινο της JLo από L'Oreal, μιας κι είναι αυτό που χρησιμοποιώ τελευταία :P

    ReplyDelete
  13. @Marianna Chalkiadaki: εδώ δεν μπορώ εγώ να διαλέξω μόνο ένα, πόσο μάλλον εσύ!! χαχαχα <3

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...