• Night Moves Collection by CND

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!
Εύχομαι το 2019 να πραγματοποιήσει κάθε σου στόχο! Αλήθεια, έβαλες στόχους για τη νέα χρονιά; Ένας από τους δικούς μου είναι να γιορτάζω την κάθε μέρα και να μην αφήνω τη ρουτίνα της καθημερινότητας να με ρίχνει. Να με προσέχω και να με φροντίζω! Να κάνω πιο συχνά πράγματα που μου αρέσουν, να περιποιούμαι το δέρμα μου, να κάνω μάσκες, να αλλάζω χρώμα στα νύχια ανάλογα με τη διάθεσή μου.

Και ενώ έκανα αυτές τις σκέψεις ήρθε στην πόρτα μου η καινούρια συλλογή της CND,
λαμπερή και υπέροχη!


Night Moves 
με 4 αποχρώσεις με μεταλλικά φινιρίσματα,
για να δώσουν λάμψη και πολυτέλεια σε κάθε σου εμφάνιση!


Kiss of Fire: φλογερό κόκκινο με λεπτό glitter
Soiree Strut: μπεζ-ασημί με περλέ φινίρισμα
After Hours: υπέροχο ασημί με λεπτό glitter
Bellini: πολυτελές μπεζ-χρυσό μεταλλικό


Η συλλογή διατίθεται τόσο σε Vinylux Long Wear που στεγνώνει χωρίς λάμπα αλλά έχει μεγάλη διάρκεια όσο και σε Shellac Gel Polish. Και οι δύο φόρμουλες είναι 7-free, δηλαδή χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene και MEK.


Και οι 4 αποχρώσεις άκρως εντυπωσιακές! Αν θες να ξεχωρίσεις τόλμησε να τα συνδυάσεις με μαύρο για nail art που δε θα περάσει απαρατήρητο!


Μην ξεχάσεις τελειώνοντας να απλώσεις 1-2 στρώσεις από το απίθανο CND Vinylux Long Wear Top Coat που θα δώσει απίθανη λάμψη και μεγάλη διάρκεια στο μανικιούρ σου!


Τη συλλογή Night Moves όπως και όλα τα προϊόντα της CND θα βρεις αποκλειστικά στην Ελλάδα στο creativegroup.gr και στο creativegroup.com.cy για την Κύπρο.



No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...