• Τα αγαπημένα του Φεβρουαρίου 2018 | Five Favourites

Έχω καιρό να ανεβάσω ανάρτηση με αγαπημένα προϊόντα και επειδή τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ καθημερινά τα παρακάτω 5 προϊόντα, ήθελα πολύ να τα μοιραστώ μαζί σου.


NYX Contour Intuitive στην απόχρωση Warm Zone: έψαχνα σκιές σε κόκκινες αποχρώσεις και όταν είδα αυτή την παλέτα της NYX ερωτεύτηκα. Ματ σκιά στο χρώμα του δέρματος, ένα ανοιχτό καφέ για την κόγχη, σκούρο καφέ και καφεκόκκινο σε ματ συνδυάζονται τέλεια με το χρυσό ή το χάλκινο σε shimmery τελείωμα για το κινητό βλέφαρο. 2 highlighters σε σαμπανιζέ και ροζ-χρυσή απόχρωση, χρησιμοποιούνται και σαν σκιά αν θες ενώ η απόχρωση του ρουζ ταιριάζει ιδανικά με τα υπόλοιπα χρώματα της παλέτας. Την έχω χρησιμοποιήσει ήδη πάρα πολύ και δεν αναμένεται να τη βαρεθώ σύντομα. Θα τη βρεις στα καταστήματα ΝΥΧ και στο keanecosmetics (20,60€)

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour στην απόχρωση C03 Tarte Au Chocolat: ένα ενυδατικό κραγιόν που μυρίζει σοκολάτα-κακάο! Αν και είναι μέρος limited edition υπάρχει ακόμα διαθέσιμο στο beautyaz (5,69€).

Maybelline BROWsatin στην απόχρωση dark brown: προϊόν 2 σε 1, από τη μία πλευρά είναι λεπτό μολυβάκι για να σχηματίσεις το περίγραμμα των φρυδιών ή να ζωγραφίσεις τριχούλες όπου χρειάζεσαι ενώ η άλλη πλευρά έχει σκιά για να γεμίσεις τα κενά και να τονίσεις ακόμα περισσότερο τα φρύδια. Δεν ξέρω αν φταίει το χρώμα που μου ταίριαξε απόλυτα αλλά με έχει βολέψει πάρα πολύ αυτό το προϊόν. Η σκιά έχει υφή κεριού οπότε και μεγάλη διάρκεια και το μολύβι είναι τόσο λεπτό και με τόση απόδοση όσο πρέπει. Σίγουρα μόλις μου τελειώσει θα το αγοράσω ξανά! (6,10€)

Sephora Lip Stain στην απόχρωση 25 Coral Sunset: η συγκεκριμένη απόχρωση είναι dupe του Gingerbread από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Too Faced. Ομολογώ ότι αρχικά δίσταζα να το πάρω (οπότε και έγινε sold out) αλλά πρόλαβα να τα κάνω swatch δίπλα δίπλα ώστε όταν το αποφάσισα καθόλου δε με πείραξε που πλήρωσα πολύ λιγότερα για την ίδια σχεδόν απόχρωση σε μια σύνθεση που ξέρω και αγαπώ. Το πήρα τέλος Νοέμβρη και το έχω φορέσει πάρα πολύ! sephora.gr (12€)

Fresh Line Orpheus & Eurydice (Ορφέας και Ευρυδίκη) Body Splash: υπέροχο άρωμα με νότες βανίλιας και κανέλας, μπορεί να μη διαρκεί όλη μέρα αλλά το έχω αγαπήσει. Προσωπικά μου θυμίζει το Thierry Mugler Angel σε μια πιο απαλή version βέβαια, οπότε αν σου αρέσουν αυτού του είδους τα αρώματα δοκίμασέ το! freshline.gr (16,90€)


Αυτά ήταν τα προϊόντα που ξεχώρισα τον τελευταίο καιρό, θα χαρώ πολύ να μάθω και τα δικά σου!




No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...