• Erre Due Masks and Scrubs {GR}


Πριν 2 μήνες περίπου η Erre Due λάνσαρε μια νέα σειρά από απολεπιστικά και μάσκες προσώπου σε φακελάκια για διαφορετικούς τύπους δέρματος και ανάγκες. Όλα τα προϊόντα της σειράς έρχονται σε σετ 2 φακελάκια των 8ml καθένα, δηλαδή σύνολο 16ml και κοστίζουν €2,50. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

Θα ξεκινήσω με την κρέμα απολέπισης για λάμψη και αναζωογόνηση. Περιέχει οξέα φρούτων και κόκκους κερασιού που την κάνουν να μοιάζει με milkshake κεράσι!  Μυρίζει υπέροχα, απολεπίζει καλά και το κάθε φακελάκι μου κράτησε για 3 χρήσεις μιας και χρειάστηκα μικρή ποσότητα κάθε φορά! Είναι κατάλληλη για όλους του τύπους δέρματος.

Μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο για λιπαρά και μικτά δέρματα. Η κλασική μάσκα για βαθύ καθαρισμού που κάθε κοπέλα με λιπαρότητα και σπυράκια έχει στο ντουλάπι της. Εδώ δεν έχω να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερο πέραν του ότι η συσκευασία μου επιτρέπει να την πάρω μαζί σε ταξίδια και διακοπές για αυτά τα απαίσια σπυράκια που αποφασίζουν να εμφανιστούν πάντα τη χειρότερη στιγμή! Η συσκευασία μου κράτησε για 4 χρήσεις γιατί μου αρέσει να απλώνω ένα πλούσιο στρώμα.

Αν πάλι έχεις ευαίσθητο δέρμα, η λευκή άργιλος είναι για σένα. Καθαρίζει απαλά και μυρίζει τριαντάφυλλο! Και αυτή η συσκευασία μου κράτησε για 4 χρήσεις.

Μια μάσκα ήπιας απολέπισης για όλους τους τύπους επιδερμίδας δεν πάει ποτέ χαμένη! Τη συγκεκριμένη την αφήνω λίγο να δράσει και μετά κάνω μασάζ με βρεγμένα δάχτυλα και ξεπλένω.

Στις μάσκες ενυδάτωσης τώρα. Η πρώτη είναι με στέβια και υαλουρονικό οξύ για κανονικά και ξηρά δέρματα. Ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδεί μάσκα με στέβια, μου έκανε μεγάλη εντύπωση! Κάτι που μου άρεσε πολύ και σε αυτή αλλά και στις άλλες ενυδατικές μάσκες της Erre Due είναι ότι η χρήση τους μοιάζει με τις Κορεάτικες sleeping pack. Μου αρέσει πολύ να τη χρησιμοποιώ βράδυ, περίπου 15 λεπτά πριν πάω για ύπνο ώστε να έχει το χρόνο να απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος της, σκουπίζω απαλά την περίσσεια και δεν ξεπλένω αλλά το αφήνω σαν κρέμα νύχτας. Το πρωί ξυπνάω με απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Μια υπέροχη δροσιστική μάσκα σε μορφή τζελ με αλόη και υαλουρονικό οξύ. Θα μπορούσα να πω ότι είναι η αγαπημένη μου μάσκα από όσες δοκίμασα. Ιδανική για μικτά και λιπαρά δέρματα, το σετ με τα δύο φακελάκια μου κράτησε 4 φορές.

Αν πάλι το δέρμα σου είναι αφυδατωμένο το βούτυρο καριτέ που περιέχει αυτή η μάσκα θα επαναφέρει την υγρασία και την ελαστικότητα στην επιδερμίδα σου. Όμοια με τις άλλες, μου αρέσει να αφαιρώ την περίσσεια με ένα πανάκι αλλά να μην ξεπλένω, να την αφήνω σαν ενυδατική κρέμα. Και αυτό το σετ με τα 2 φακελάκια μου κράτησε για 4 χρήσεις.

Μπορώ να πω ότι ενώ δεν ενθουσιάστηκα εξαρχής με τις μάσκες αυτές σε φακελάκια, τελικά με κέρδισαν με την ποιότητά τους! Το κάθε φακελάκι του σετ μου κρατάει για 2-3 χρήσεις, ποσότητα που θεωρώ αρκετή αλλά όχι υπερβολική ώστε να φοβάμαι ότι θα στεγνώσει μεταξύ των χρήσεων.

Πού τα βρίσκω: σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών που πουλάνε τα προϊόντα περιποίησης Erre Due
Τιμή: €2,50 το σετ με 2 φακελάκια των 8ml καθένα, δηλαδή σύνολο 16ml.
Δεν περιέχουν parabens και mineral oils, είναι δερματολογικά ελεγμένα.


Τι είδους μάσκες προτιμάτε;
Έχετε δοκιμάσει τις συγκεκριμένες;



*pr samples
This doesn't affect my opinion







5 comments:

  1. Καθε φορα που παω να διαλεξω μασκα δυσκολευομαι πολυ γιατι θελω και λαμψη και αποτοξινωση και και και....οπως καταλαβαινεις αυτα τα φακελακια τα αγαπω, παιρνω ενα απο το καθενα και τελειωνω με τα #firstwoldproblems. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η στεβια. Μα στεβια;Μου φαινεται πρεπει να παρω μια να δοκιμασω να μου φυγει η απορια ;)

    ReplyDelete
  2. Θέλω πολύ να τις δοκιμάσω τις συγκεκριμένες. Όλο τις έχω στο μυαλό μου να τις αγοράσω και όλο το ξεχνάω. Μετά το review αυτό είμαι νομίζω πλέον έτοιμη. :)
    Eπίσης μου αρέσει που η erre due προχώρησε και στο κομμάτι του skincare.
    xoxo

    ReplyDelete
  3. @Tickle me pink: ω ναι!! Κι εμένα μου έκανε εντύπωση! Πολύ ωραία μάσκα η συγκεκριμένη, γενικά τις ενυδατικές τις αγάπησα ένα κλικ παραπάνω.

    @bella bamba: συμφωνώ απόλυτα! Να δοκιμάσεις τη τζελ, δροσιστική, ενυδατική, σούπερ! Και το milkshak-ο-scrub χαχαχα

    ReplyDelete
  4. αγαπώ apivita, όμως από περιέργεια θα ήθελα να δοκιμάσω και μια τέτοια!!!

    ReplyDelete
  5. @Chara Sotiropoulou: δοκίμασε τη τζελ, είναι πολύ διαφορετική από όσες ενυδατικές μάσκες έχω δοκιμάσει γιατί είναι τόσο ελαφριά και δροσιστική!

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...