• ♡ Heart brushes ♡ {GR}



Τη Μαίρη από το madeinheart.gr την αγαπώ σαν φίλη και την εκτιμώ σαν άνθρωπο οπότε ενθουσιάστηκα όταν μου είπε ότι σκόπευε να λανσάρει τη δική της σειρά πινέλων. Κι αυτό γιατί εκτός από blogger και makeup artist είναι και τόσο τελειομανής που ήμουν σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα ήταν ποιοτικά άψογο. Και δεν έπεσα έξω.

Τα πινέλα τα δοκίμασα πρώτη φορά πριν κυκλοφορήσουν όταν μου έκανε ένα γρήγορο μακιγιάζ με το δικό της σετάκι. Πολύ απαλά. Και τι ωραίο αυτό το pencil brush, είναι αρκετά μικρό ακόμα και για τα δικά μου μάτια!


Το δικό μου σετάκι έφτασε στα χέρια μου αρχές Δεκέμβρη. Ενθουσιασμός! Τα χρησιμοποίησα ξανά και ξανά, τα έπλυνα, δεν έχασαν ούτε τρίχα, τα χρησιμοποίησα πάλι, τα βολεύτηκα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;


Από αριστερά προς τα δεξιά λοιπόν. Angle brush  a.k.a. το γνωστό κοφτό πινελάκι για winged eyeliner και για να γεμίζεις τα φρύδια. Εγώ φρύδια σπάνια γεμίζω αλλά για eyeliner μια χαρά με βόλεψε. Το δεύτερο πάλι για eyeliner το χρησιμοποιώ (eyeliner brush) αλλά για πιο καθημερινά λουκ. Με βολεύει για να απλώνω πολύ πολύ κοντά στις βλεφαρίδες το προϊόν. Pencil brush ή αλλιώς αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση μόλις το είδα. Είναι απαλό αλλά σταθερό και αρκετά μικρό ώστε να μπορώ ακόμα κι εγώ να κάνω smokey look. Έχω μικρά μάτια οπότε αν κατεβάσω χαμηλά τη σκιά φαίνεται χάλια, αυτό το πινέλο μου δίνει τον έλεγχο που χρειάζομαι. Το eye shader brush ήταν επίσης έκπληξη γιατί πιάνει τέλεια τις shimmery σκιές! Και φυσικά το blending brush! Κι αυτό είναι μικρό, ίσως μικρότερο από όλα τα πινέλα σβησίματος που έχω και ναι, βολεύει τέλεια αν έχεις μικρά μάτια ή θέλεις τον απόλυτο έλεγχο για το σβήσιμο της σκιάς. Και είναι πολύ πολύ απαλό, πιο απαλό από ακριβά πινέλα. Κάπου εδώ να πω ότι οι τρίχες των πινέλων είναι συνθετικές, cruelty free και οι λαβές τους από ξύλο φιλικό προς το περιβάλλον.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το σετάκι μου, αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά του! Και όχι, δεν το λέω επειδή η Μαίρη είναι φίλη μου, είναι τέτοια η σχέση μας που δε θα δίσταζα στιγμή να της το πω αν δε μου άρεσαν! Προς το παρόν την πρήζω να κυκλοφορήσει και πινέλα προσώπου! Μήπως να είναι ροζ; Ή μοβ; Με λίγο γκλίτερ; Too much?

Πώς σας φαίνονται; Τα έχετε δοκιμάσει;

Τα πινελάκια μπορείτε να τα βρείτε στο http://heartbeauty.ecwid.com/ και μέχρι τέλος του μήνα τρέχει σούπερ προσφορά, το σετάκι στα €10 μαζί με τα μεταφορικά!







4 comments:

  1. Πολύ καλή η προσφορά αλλά μπορείς να προτείνεις να υπάρχει και σαν επιλογή πληρωμής η αντικαταβολή ?

    ReplyDelete
  2. @Anonymous: στείλε στη σελίδα madeinheart στο facebook να ρωτήσεις ;) :)

    ReplyDelete
  3. Φαίνονται και είναι, απ'ό,τι θυμάμαι, επίσης καλά! Μαλακά και εύκαμπτα αλλά όσο πρέπει. Πολύ καλό review και φυσικά μπράβο στη Μαίρη, έκανε πολύ καλή επιλογή όσον αφορά στην ποιότητα.

    ReplyDelete
  4. @Marianna Chalkiadaki: συμφωνώ! Και το σχετικά μικρό τους μέγεθος με έχει βολέψει πολύ στην εφαρμογή!

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...