• Erre Due Fall-Winter Collection {GR}



Αν και έχω παραλάβει εδώ και καιρό την καινούρια συλλογή της Erre Due περίμενα να κάνει επιτέλους λίγο κρύο ώστε να τη δούμε μαζί με φθινοπωρινή διάθεση και ένα ζεστό καφέ ή τσάι στο χέρι.


Οι βάσεις προσώπου και ματιών αν και ένα επιπλέον βήμα στο μακιγιάζ που κοστίζει σε χρόνο είναι αυτές που θα διατηρήσουν το μακιγιάζ αναλλοίωτο για πολλές ώρες ενώ θα κάνουν πιο έντονη την απόδοση των χρωμάτων. Η Lumitouch Primer Brightening BB Base είναι όντως μια βάση που φωτίζει το πρόσωπο απαλύνοντας τις ατέλειες και δίνοντας μια πιο ομοιόμορφη όψη. Η Eye Shadow Base είναι ένα μπεζ, λιγάκι ιριδίζον χρώμα που φωτίζει τα μάτια ενώ δίνει ένταση και διάρκεια στις σκιές. (LUMITOUCH PRIMER 30ml/12.50€, EYE SHADOW BASE 8ml/9.50€)


Μολυβοσκιά σε taupe χρώμα. Σα να λέμε smokey eyes με ένα προϊόν. Προσπάθησα να το κάνω blending με πινέλο αλλά στεγνώνει σχετικά γρήγορα οπότε δουλεύεται πιο εύκολα με τα δάχτυλα. (COLOR ARTIST EYE SHADOW 1.85g/7€)


Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Erre Due έχει τα καλύτερα μαλύβια ματιών στην ελληνική αγορά ευρείας. Ένα μπλε σκούρο σαν το αγαπημένο σου τζιν και ένα χρυσό για να δώσει φως και λάμψη στο μακιγιάζ σου. Μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση. Πάει με όλα, ιδιαίτερα βολικό με τα σκούρα χρώματα για να μην ξεφεύγουν. (LUXURY WATERPROOF PENCIL 6.10€, SILKY PENCIL 1.2g/5.70€, LASTING CONTOUR LIP PENCIL 4.70€)


Υγρό κραγιόν που στεγνώνει ματ. Τα ματ χείλη είναι must και σε σκούρο χρώμα είναι το κραγιόν που θα φορέσεις σε κάθε σου βραδυνή έξοδο. Αν σε τρομάζει το τόσο σκούρο δοκίμασε να κάνεις 3 βούλες στα χείλη σου και να το απλώσεις με πινέλάκι χειλιών. Αν πάλι θες κάτι πιο φωτεινό που να απλώνεται με κλειστά μάτια διάλεξε το Jumbo Twist Lip Colour στην απόχρωση 311 και βάλε χρώμα στα μουντά πρωινά. (LIQUID MAT LIPSTICK 7ml/10.50€, JUMBO TWIST 3ml/11.50€)


Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι για τα βερνίκια της Erre Due! Πλατύ πινέλο, στεγνώνουν γρήγορα, καλή κάλυψη ακόμα και με μία στρώση, άπειρα χρώματα!


Το σκούρο είναι κλασικό αγαπημένο χρώμα, έχει κάτι από μπορντώ, μοβ και καφέ. Το ροζουλί είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες που βαριέμαι τα σκούρα χρώματα και θέλω κάτι κομψό και γλυκό. Άσε που συγχωρεί λάθη, κάτι που δε συμβαίνει με το σκούρο! (LAST MINUTE NAIL LAQUER 12ml/6€, EXCLUSIVE NAIL LAQUER 12ml/6€)


Τελευταίο άφησα το καινούριο διαμαντάκι της Erre Due, τη DD cream. Δε θα σχολιάσω το όνομα, θα σταθώ στο ότι είναι όντως ένα προϊόν με πολλές δράσεις που σου λύνει τα χέρια. Ενυδατώνει, προσφέρει αντηλιακή προστασία με spf 20, αρκετά καλή κάλυψη που χτίζεται και σαν αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό, ούτε τελείως ματ ούτε λιπαρό. Κατά τη γνώμη μου ταιριάζει σε όλα τα δέρματα, είναι αρκετά λεπτόρευστη και ελαφριά ενώ το μπουκαλάκι της ήταν μεγάλη έκπληξη καθώς είναι μικρότερο από την παλάμη μου αλλά χωράει την κλασική ποσότητα των 30ml προϊόντος και είναι ιδιαίτερα κομψό και βολικό για την τσάντα. (DD CREAM 30ml/18€)


Πώς σας φαίνεται η καινούρια συλλογή;
Σας εντυπωσίασε κάποιο προϊόν;



*pr samples
This doesn't affect my opinion







7 comments:

  1. Τα μολυβακια πολυ ωραια, ολα ωραια φαινονται χεχε

    ReplyDelete
  2. Όλα τόσο όμορφα. Ειδικά το υγρό κραγιόν που στεγνώνει ματ το ερωτεύτηκα. xoxo

    ReplyDelete
  3. Με έχει εντυπωσιάσει όλη η καινούργια συλλογή της Erre Due! Όμορφο post φιλιά =]

    ReplyDelete
  4. @Kate Letivaki: εγώ που δεν είμαι καθόλου του μολυβιού, της erre due τα αγαπώ! Φιλάκια πολλά!!

    @bella bamba: μου αρέσει γιατί δεν "κοκκαλώνει", δε νιώθεις σα να έχεις τα χείλη της barbie χαχαχα

    @Mairas life: χαίρομαι πολύ που σου άρεσε ♡

    ReplyDelete
  5. Υπέροχη συλλογή! Πόσο όμορφο χρώμα το υγρό κραγιόν! Άκρως φθινοπωρινό, όπως και τα βερνίκια! Λάτρεψα κι εγώ τη DD cream! :)

    ReplyDelete
  6. Τα βερνίκια της τα αγαπώ πολύ! Όσο για την DD, την δοκίμασα και νομίζω ότι μου άρεσε αρκετά, θα της έδινα ευκαιρία σίγουρα :)

    ReplyDelete
  7. @Constantina Chanioti: με βόλεψε πολύ! Φιλάκια!!

    @Katia Audrey: ω ναι! Για μένα τα καλύτερα στην ελληνική αγορά ευρείας!

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...