• Essence SS16 νέα προϊόντα

Έχω συνηθίσει πια να πηγαίνω για ψώνια και να βρίσκω κάθε φορά καινούρια προϊόντα στα stand της Essence. Και κάθε φορά έχω τον ίδιο ενθουσιασμό να τα δοκιμάσω όλα!! Για αυτή τη σεζόν η Essence έχει κάτι για κάθε γούστο, από απαλά nude για να τα συνδυάσεις με ρομαντικά maxi φορέματα και πολύχρωμα παστέλ για παιχνιδιάρικες εμφανίσεις μέχρι σκούρα, smokey και μεταλλικά για glamorous party looks και όχι μόνο!


Μάσκαρα για "απαγορευμένο" όγκο, concealer σε μορφή mousse (το χρειαζόμουν, θυμάμαι όταν η Dyna χρησιμοποιούσε το mousse foundation σαν concealer και ήταν τέλειο), ματ κραγιόν, αλλά και ένα βερνίκι για χρώμα και προστασία είναι μερικές από τις καινούριες προσθήκες στην Essencοσυλλογή μου.


Η δεξιά μάσκαρα είναι μια κλασική μάσκαρα για όγκο αλλά η αριστερή έχει fibers και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιαδήποτε άλλη μάσκαρα για έξτρα όγκο. Προσωπικά έχω μια περίεργη σχέση με τα fibers γιατί νιώθω ότι μαδάνε μέσα στη μέρα αλλά ξέρω ότι πολλές κοπέλες χρησιμοποιούν τέτοιες (πολύ πιο ακριβές) μάσκαρα οπότε αυτή είναι μια σούπερ οικονομική εναλλακτική. Το concealer σε μορφή mousse είναι κάτι που όπως είπα περίμενα να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή, το μόνο θέμα μου είναι η απόχρωση που μου πέφτει πολύ ανοιχτή οπότε θα δοκιμάσω και την πιο σκούρα. Νομίζω ότι τα eyeliner της Essence είναι πολυαγαπημένα και δικαίως! Εγώ προτιμώ αυτά σε μορφή στυλό γιατί κάνουν το cat eyeliner παιχνίδι! Το γνωστό superfine κυκλοφορεί πλέον και σε αδιάβροχη εκδοχή, ευτυχώς γιατί προβλέπεται πολύ ζεστό καλοκαίρι φέτος.


Πρωτοπόρα καθώς είναι στα προϊόντα νυχιών η Essence εμπλουτίζει τη συλλογή της με τα βερνίκια colour & care, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά (χωρίς φορμαλδεΰδη) για να ενδυναμώσουν τα νύχια και κυκλοφορούν σε 5 απαλές αποχρώσεις, ιδανικά για ένα simple & chic manicure. Στη βασική σειρά the gel nail polish προστίθενται σκούρες αποχρώσεις ενώ στη σειρά I <3 trends μεταλλικές αποχρώσεις. Τα ματ κραγιόν είναι τάση οπότε η Essence προσθέτει 2 νέες αποχρώσεις, ένα υπέροχο σκούρο μοβ και ένα καθημερινό βερικοκί που συνδυάζεται ιδανικά με το ρουζάκι σε φυσική-ταιριάζει-με-όλα απόχρωση. Αν πάλι τα ματ χείλη δεν είναι του γούστου σου, τα glossy kiss lipbalm έχουν φρουτένιες γεύσεις και αποχρώσεις και υπόσχονται χείλη ζουμερά και ενυδατωμένα. Θα τα βρεις σε 4 αποχρώσεις.


Απαλά, σκούρα ή μεταλλικά νύχια, ανάλογα την περίσταση αλλά και τη διάθεσή σου!


Μαζί με τη βασική σειρά έχει κυκλοφορήσει και η trend edition lights of orient με ανατολίτικα στοιχεία. Στη συλλογή κυκλοφορούν μία παλέτα σκιών, 3 ματ κραγιόν, 2 bronzer, ένα highlighter stick, μολύβια φρυδιών σε 2 αποχρώσεις, 4 βερνίκια νυχιών, ένα body splash και body & cuticle tattoos. Κρατήθηκα πολύ για να μην τα πάρω όλα και διάλεξα ένα μοβ ματ κραγιόν στην απόχρωση 02 princess jasmines choice, το σκούρο bronzer (02 oriental beauty) που λυπάμαι ακόμα και να το κάνω swatch και να χαλάσω το σχέδιο και το σκούρο μολύβι φρυδιών (02 oriental beauty). Το τελευταίο είναι μηχανικό, έχει σφουγγαράκι για σβήσιμο αλλά και ξύστρα για να είναι όσο μυτερό θέλεις και η απόχρωσή του είναι ψυχρή οπότε μόλις πήγα σπίτι και το δοκίμασα έτρεξα να αγοράσω ένα ακόμα!

Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα και έχουν κυκλοφορήσει πολλά ακόμα που δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Πώς σας φάνηκε η σειρά lights of orient;


*τα προϊόντα Essence τα βρίσκω στα Hondos Center και στο beautyaz.gr




3 comments:

  1. το Mousse concealer, το συλλεκτικό bronzer Και το βερνίκι colour and care μου αρέσουν πάρα πολύ! μακάρι να τα εντοπίσω στην επόμενη βόλτα μου στα Hondos :D
    http://beauty-corns.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Την αγαπάω την essence και πότε δεν μου είναι αρκετά τα προϊόντα που παιρνω! Άψογα καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τα καινούργια αυτής της σεζόν!!!!!!!

    cosmetologylover.blogspot.gr

    ReplyDelete
  3. Αγαπημένη εταιρία!! Μ' αρέσει που ανανεώνει συνέχεια τις σειρές της!! Φιλιά!

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...