• Beauty & the Olive Tree ~ Olivia by Papoutsanis {GR}


Πριν λίγο καιρό έφτασε στην πόρτα μου ένα όμορφο δεματάκι που έκρυβε χρυσό περιεχόμενο! Μιλάω φυσικά για τα προϊόντα Olivia που έχουν το χρώμα αλλά και τη δύναμη της ελιάς!

Το σαμπουάν είναι πολύ απαλό, δε νιώθεις να ξηραίνει τα μαλλιά και να τα αφήνει άγρια, χωρίς τα φυσικά τους έλαια όπως άλλα σαμπουάν. Παρόλα αυτά όμως δεν τα βαραίνει, τα αφήνει απαλά και ανάλαφρα, όπως πρέπει.

Το σαπούνι ομολογώ ότι δε με ενθουσίασε αρχικά. Και αυτό γιατί προτιμώ τα σαπούνια σε υγρή μορφή. Το δοκίμασα όμως και με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν ξηραίνει τα χέρια. Το δοκίμασα και για να καθαρίσω τα πινέλα μου και έκανε εξαιρετική δουλειά! Σίγουρα θα το προτιμήσω για αυτή την χρήση!

Το αφρόλουτρο το έχω δοκιμάσει ξανά μέσω του Zampple (δες το στα empties μου) οπότε και ήξερα τι να περιμένω! Κάτι έχει αλλάξει όμως! Άλλαξε η συσκευασία που αντί για το κλασικό καπάκι, έχει ένα που το στρίβεις για να ανοίξει, στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται πιο ξεκάθαρα. Το αφρόλουτρο έχει ένα απαλό, φυσικό άρωμα που με ηρεμεί. Αλλά και σαν σύσταση είναι απαλό στο δέρμα μου.


Η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. 
Δεν περιέχουν: parabens,  προπυλενογλυκόλη, χρωστικές ουσίες και ζωικά συστατικά

Για περισσότερες πληροφορίες: Fb page, προφίλ και εδώ όλα τα προϊόντα της σειράς


Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη σειρά Olivia και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και την πολύχρωμη Olivia Fusion!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν Olivia;
Θα μου προτείνατε κάποιο;

*pr samples
This doesn't affect my opinion






4 comments:

  1. Το σαμπουάν είναι αυτό που προτιμάμε συνήθως το καλοκαίρι γιατί είναι από τα λίγα που κρατάνε τα λιπαρά μαλλιά μας φρέσκα για περισσότερες μέρες. Όμορφο post!

    ReplyDelete
  2. εμένα το μόνο που δε μου άρεσε είναι το σαμπουάν κατά τα άλλα αρκετά ικανοποιητικά!!! και το σαπουνάκι μυρίζει πολύ ωραία!!!

    ReplyDelete
  3. @Gogo-Jenny OurBeautyWonderland: ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! <3

    @Chara Sotiropoulou: μάλλον έχουμε συνηθίσει στα πολύ καθαριστικά σαμπουάν. Όπως και το αφρόλουτρο, την πρώτη φορά με παραξένεψε αλλά μετά μου άρεσε!

    ReplyDelete
  4. It’s a really great post! Thank you for sharing!
    Can’t wait to see the next one!)
    Like your blog very much!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...