• The Body Shop Christmas Gift Guide {GR}


Έχουμε μπει για τα καλά στο Δεκέμβρη και είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς προγραμματίζετε ήδη τα δώρα που θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για τις γιορτές! Με αφορμή λοιπόν την έκπτωση 20% που έχουν σήμερα 5 και αύριο 6 Δεκεμβρίου τα καταστήματα The Body Shop σε όλα τα σετ δώρων είπα να σας δώσω μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να βρείτε ανάλογα το budget που θέλετε να διαθέσετε.

Θα ξεκινήσω με τη φετική συνεργασία της The Body Shop με το War Child, μια παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά-θύματα πολέμου με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση. Με κάθε δωράκι που αγοράζετε βοηθάτε ένα παιδί να παρακολουθήσει ένα μάθημα.


Τα "βιβλία" που βλέπετε συμβολίζουν φυσικά το σκοπό της συνεργασίας The Body Shop και War Child, και ταυτόχρονα φιλοξενούν τις 3 limited edition Χριστουγεννιάτικες συλλογές για φέτος! Το κίτρινο για τη Vanilla Brulee, όνομα και άρωμα, το κόκκινο για το ζουμερό και χειμωνιάτικο Frosted Cranberry και το πράσινο για το δροσερό και γλυκό Glazed Apple που κατά τη γνώμη μου είναι η πιο πρωτότυπη μυρωδιά! Τα βιβλία κοστίζουν €25 αλλά με την έκπτωση κατεβαίνουν στα €20. Δείτε και τι προϊόντα περιέχουν.


Υπάρχουν φυσικά και μικρότερα σετάκια που με την έκπτωση κατεβαίνουν κάτω από €10. Τα παρακάτω περιέχουν shower gel 60ml, body butter 50ml και σφουγγαράκι και είναι διαθέσιμα και στα 3 αρώματα!


Αλλά και στα κλασικά και πολυαγαπημένα αρώματα όπως το Moringa που περιέχουν σφουγγαράκι, shower gel και body milk και με την έκπτωση κοστίζουν €7,20.


Προχωρώ σε πιο ακριβά (και πιο ιδιαίτερα) δωράκια.


Σε συσκευασία μήλου, δε χρειάζεται καν αμπαλάζ και περιέχει τα προϊόντα που βλέπετε μπροστά μαζί με ένα ασορτί πράσινο σφουγγαράκι. €26,50 αρχική τιμή.


Αν θέλεις κάτι πραγματικά ιδιαίτερο και διαθέτεις το ανάλογο budget αυτό το μεταλλικό κουτί περιέχει 7 bestseller προϊόντα και ένα μυστικό. Είναι μουσικό κουτί, περιστρέφεις τη βάση και γυρίζει παίζοντας μουσική. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν το είδα είναι η ταινία Αγάπα με αν τολμάς, πόσο όμορφο!


Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ είναι λαμπερό! 2 παλέτες με 4 ματ και shimmery σκιές καθεμία και η πιο γλυκιά συσκευασία limited edition του γνωστού lip & cheek σε πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση! Ενώ από τις 3 χριστουγεννιάτικες συλλογές σώματος κυκλοφορούν και lip gloss αλλά και sparkler με τα αντίστοιχα αρώματα! Τα sparkler είναι σπρέι γκλίτερ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σώμα και μαλλιά και αν σας τρόμαξα να σας πω ότι είναι πολύ λεπτό γκλίτερ, όμοιο με αυτό στις shimmer body lotions. Για επιπλέον λάμψη αναζητήστε τη μάσκαρα και το glitter eyeliner!

Σας αφήνω με ένα τεράστιο κολάζ από σετάκια δώρου με τα κλασικά αρώματα του The Body Shop. Όλα τα παρακάτω σετάκια έχουν έκπτωση 20%, οπότε είναι καλή ευκαιρία να ψωνίσετε δώρα και για γιορτές ή γενέθλια που έρχονται μιας και τα συγκεκριμένα σετάκια δεν έχουν χριστουγεννιάτικη συσκευασία. Πατήστε στη φωτογραφία για να τη δείτε καλύτερα.


Ωχ, παραλίγο να ξεχάσω τις μασκότ για φέτος! Ο Bob η λευκή αρκουδίτσα και ο Perry ο πιγκουίνος είναι σφουγγαράκια, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν και σαν χριστουγεννιάτικα στολίδια!


Ελπίζω να σας έδωσα ωραίες ιδέες για τα δώρα σας ή και... για τη λίστα σας για τον Άη Βασίλη!

Υ.Γ. Έμαθα ότι αύριο στο κατάστημα της Καλλιθέας θα έχει σούπερ γιορτινή ατμόσφαιρα με εκπλήξεις οπότε θα περάσω σίγουρα μια βόλτα! Αν με πετύχεις πες ένα γεια :)







5 comments:

  1. Everything looks so pretty, perfect Christmas gifts!

    ReplyDelete
  2. @Konstantina Vasilaki: ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου, χαίρομαι που σου άρεσε!!

    @fairy_ana: I know, right? Sorry the post is in greek only but there was a discount for just 2 days so I didn't have much time. xx

    ReplyDelete
  3. Υπέροχο post και φωτογραφίες! Τι γλυκούλικα αυτά τα σφουγγαράκια ρε!

    ReplyDelete
  4. @Marianna Chalkiadaki: ναιιιι! :D

    ReplyDelete
  5. Γίνεται να μην τα θέλεις όλα; Πολύ όμορφη παρουσίαση!

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...