• My BeautyTestBox order {GR}



Το BeautyTestBox ήταν το πρώτο συνδρομητικό κουτάκι που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Και δεδομένου ότι πλέον κάθε μηνιαίο κουτάκι ξεπουλάει σε κάτω από 10 λεπτά, είναι μάλλον και το πιο επιτυχημένο! Αν και το F5 παίρνει φωτιά κάθε φορά που ανοίγουν οι συνδρομές, μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να παραγγείλω. Ρίχνοντας όμως μια ματιά στο eshop είδα κάποιες εταιρίες που είναι στη wishlist μου οπότε σκέφτηκα να κάνω μια παραγγελία.


Η εταιρία wet n wild είναι αμερικάνικη με πολλά καλά προϊόντα, με πολύ γνωστά τα ρουζ και τα κραγιόν της! Αυτά αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ σε φθινοπωρινές αποχρώσεις.

Ήμουν έτοιμη να πάρω το Sugar Plum Fairy γνωστό dupe του MAC Rebel αλλά σκέφτηκα ότι αν και διάσημο, δεν είναι και τόσο ευκολοφόρετο. Οπότε αφού είδα swatches κατέληξα στο Mauve Outta Here το οποίο είναι μοβ, έχει όμως αρκετό ροζ ώστε να μπορώ να το φοράω κάθε μέρα! Και το έχω βολευτεί όντως πολύ! Σούπερ απόδοση και διάρκεια πάνω από 6 ώρες, φτιάχνω ήδη τη λίστα με τις επόμενες αποχρώσεις που θέλω να δοκιμάσω!!

Το ρουζάκι δεν το έψαξα πολύ, ήθελα μια απόχρωση μοβ-cranberry, τη βρήκα, μπήκε στο καλάθι Heather Silk

Άλλη εταιρία που ήθελα να δοκιμάσω είναι η MeMeMe, γνωστή για τα dupe high end εταιριών. Όπως και το Beat the blues skin illuminator pearl pink που πήρα, dupe του high beam της Benefit. Ήθελα πολύ να το δοκιμάσω αλλά λυπόμουν να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα προϊόν που μπορεί να μην με βολέψει. Το MeMeMe κόστισε λιγότερο από €11!


Ομολογώ ότι τα έβλεπα που τα ανεβάζατε στο facebook  και ζήλευα τις όμορφες pin up συσκευασίες. Μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα είδη στο σούπερ μάρκετ αλλά είπα ότι αξίζει να τα δοκιμάσω τουλάχιστον για να κρατήσω τα μεταλλικά κουτάκια που είναι πολύ βολικά για την τσάντα.

Πήρα το Moxie Beautybox επειδή έχει έκπτωση και ήρθε με δώρο ένα κουτάκι BeautyTestBox! Και κάπως έτσι απέκτησα κι εγώ το κόκκινο κουτάκι χαχαχα! Το σετ περιέχει 24 πολύ λεπτά καθημερινά σερβιετάκια με μεταλλικό κουτάκι (ροζ), 16 ταμπόν σε 2 μεταλλικά κουτάκια, 10 μεγάλες σερβιέτες για τη νύχτα (γαλάζιο) και 24 κανονικά σερβιετάκια (πορτοκαλί).

Αφού έβαλα τα μεταλλικά κουτάκια στην τσάντα μου και στόλισα τα χάρτινα στο μπάνιο, μπήκα στο moxie.com.au και έμαθα μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τις δράσεις της εταιρίας όπως το pads for pads και τη συνεργασία με το butterfly foundation. Αλλά και τα ίδια τα προϊόντα εκτός από όμορφα είναι και ποιοτικά, είναι πολύ απαλά, από υλικά φιλικά προς το δέρμα και οι συσκευασίες είναι επαναχρησιμοποιούμενες και πλήρως ανακυκλώσιμες.


Προς έκπληξή μου μαζί με τα προϊόντα που παρήγγειλα βρήκα και δείγματα αλλά και αυτή τη μάσκαρα της Aden σε κανονικό μέγεθος! Ήθελα να δοκιμάσω και αυτή την εταιρία οπότε είναι η τέλεια ευκαιρία. Μην ξεχάσω να σας πω ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν και η παραγγελία έρχεται στην πόρτα σας με κούριερ ενώ μπορείτε να πληρώσετε με paypal ή με αντικαταβολή.


Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;
Αν έχετε πάρει το κουτάκι, υπήρχε κάποιο προϊόν που σας εντυπωσίασε και έγινε τελικά αγαπημένο;








9 comments:

  1. Με γεια σου ολα Ναταλια μου, αχ τα κραγιον wet n wild τα θελω ολα να δω ποτε θα παρω και εγω!!!

    ReplyDelete
  2. Με γεια σου!!! Πολυ ωραια ολα κ εγω θεωρω οτι το ΒΤΒ ειναι το καλυτερο ελληνικο κουτακι ever!!! Φιλια!!!

    ReplyDelete
  3. Never in my life have a seen tampons with a cuter packaging :D

    ReplyDelete
  4. @Kate Letivaki: δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσαν τόσο, ήδη κοιτάζω ποια άλλα χρώματα να πάρω! Φιλάκια πολλά!!

    @Δέσποινα Δεσποινάκι: Συμφωνώ :D Φιλάκια πολλά!!

    @Glee Tree: I know, right? All pin up and girly! I know it's just packaging but I can't help it, too cute to resist!

    ReplyDelete
  5. Το κραγιονάκι φαίνεται πολύ ωραίο, ακόμα δεν έχω πάρει κάποιο αυτής της σειράς! x

    ReplyDelete
  6. πολύ ωραίες οι επιλογές σου...πρέπει να δοκιμάσω κάποια στιγμή κι εγώ αυτά τα κραγιόν από wet n wild...όσο για τις moxie εμένα πέραν του λειτουργικού μου φτιάχνουν την διάθεση!!!πολλά φιλάκια κούκλα!!

    ReplyDelete
  7. Με κατατοπισες πλήρως! Υπέροχα όλα :)

    ReplyDelete
  8. @Stavroula DrugstoreBLover: πλάκα κάνεις, πώς και σου ξέφυγαν; χαχαχα! Είναι ωραίο, pigmented and longlasting. Φιλιάαα!

    @Giasemi Tiligada: ήταν παρορμητική αγορά αλλά με εξέπληξαν! Φιλάκια κι από μένα!!!

    @Katia Audrey: πολύ χαίρομαι που σου άρεσε! Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  9. So many lipsticks, so little time! Πού να τα προλάβω όλα;; Χαχαχα!

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...