• Fresh Line Dione {GR}


Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια καινούρια σειρά της Fresh Line, τη Διώνη! Μπορείτε να δείτε και εδώ την ανάρτησή μου για τη σειρά Περσεφόνη.

Η Fresh Line, για όσους δεν την ξέρουν είναι μια ελληνική μάρκα με προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών που δίνει μεγάλη σημασία στα φυσικά συστατικά. Μπορείτε μάλιστα να δείτε πάνω στα προϊόντα το ποσοστό φυσικών συστατικών που περιέχουν. Στη σελίδα της μπορείτε να βρείτε ένα όμορφο βιντεάκι με την ιστορία της εταιρίας.


Η σειρά Διώνη αναπτύχθηκε ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλλεργιογόνα και το ποσοστό φυσικότητας φτάνει στο 96,5%. Όλη η σειρά έχει το ίδιο άρωμα και οι συσκευασίες έχουν ετικέτες σε απαλό ροζ χρώμα. Το άρωμα ήταν πραγματικά έρωτας, μόλις άνοιξα το πακέτο ένιωσα μια ζεστή, cozy, απαλή μυρωδιά βανίλιας! Καμία σχέση με την "πλαστική" και βαριά μυρωδιά βανίλιας που έχουν κάποια προϊόντα σώματος, αυτή μου φέρνει πονοκέφαλο. Εκτός από τη βανίλια περιέχει τριαντάφυλλο, βρώμη, αλθαία, καλέντουλα και χαμομήλι που προσδίσουν μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Ξεκινάω από το αρωματικό κερί για να μπούμε σε χαλαρωτικό mood. Το είχα χωρίς να το ανάψω για λίγες μέρες και ακόμα και έτσι, όλο το δωμάτιο μύριζε υπέροχα.

Η μπάλα αρωματοθεραπείας είναι αυτό το κάτι παραπάνω που θέλεις μετά από μια κουραστική μέρα. Περιέχει αποξηραμένα ροδοπέταλα τα οποία απελευθερώνονται και επιπλέουν στο νερό μετατρέποντας το μπάνιο σε σπα. Δεν κάνει αφρό όμως τα αιθέρια έλαια που περιέχει αρωματίζουν το χώρο και ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα. Στα συν το ότι δεν περιέχει χρώματα οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για το καθάρισμα μετά ;)

Το αφρόλουτρο είναι πολύ κρεμώδες και ενυδατικό, το ίδιο και το γαλάκτωμα σώματος. Παρατήρησα ότι όταν τα χρησιμοποιώ μαζί το άρωμα διαρκεί στο σώμα μου κάποιες ώρες. Αν θέλετε πιο εντατική ενυδάτωση υπάρχει και το body souffle, ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το body splash είναι τέλειο γιατί μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όλο το σώμα, ακόμα και στις μασχάλες σαν ήπιο αποσμητικό. Όταν το χρησιμοποιώ μετά από το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα, το άρωμα διαρκεί όλη μέρα, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ! Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα, δεν περιέχει αλλεργιογόνα και κυκλοφορεί στο μέγεθος των 100ml. Προσωπικά δε θα με πείραζε να κυκλοφορούσε και σε μέγεθος... 1000ml ώστε να είμαι σίγουρη ότι δε θα τελειώσει ποτέ! Ναι, είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τη σειρά!

Για να ανακαλύψεις όλες τις σειρές και να μαθαίνεις τα νέα
~ facebook.com/FRESH LINE
~ freshline.gr

Πού μπορώ να τα βρω
~ Στα καταστήματα Fresh Line
~ Σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center
~ Στο eshop του cherrybox
~ Στο amazon.co.uk


Αν περάσετε από κάποιο κατάστημα Fresh Line ζητήστε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τη Διώνη και πείτε μου πως σας φάνηκε το άρωμά της! Μιας και πλησιάζουν γιορτές νομίζω ότι είναι τέλεια ιδέα για δώρο!



*pr samples
This doesn't affect my opinion





3 comments:

  1. Είναι φανταστική συλλογή!!! Έχουν γίνει ήδη αγαπημένα μου, ειδικά το body splash δεν το αποχωρίζομαι! :)

    ReplyDelete
  2. @Constantina Chanioti: ναιιι το αγαπώ!! Πολλά φιλάκια!

    ReplyDelete
  3. την ποθω αυτη τη σειρα...η freshline ειναι η αγαπημενη μου ελληνικη εταιρια και δεν παυει να με εκπλησσει με τις υπεροχες μυρωδιες

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...