• Boutique de la Parfumerie Presentation and Giveaway


Hi lovelies!

** this post will be in Greek only.

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας με "απομιμίσεις" γνωστών αρωμάτων σε πολύ πολύ καλές τιμές!


Η Boutique de la Parfumerie βρίσκεται στην οδό Ηρακλείτου 15 στο Κολωνάκι και μόλις μπείτε μέσα θα καταλάβετε αμέσως γιατί λέγεται έτσι μιας και πρόκειται ακριβώς για μια... μπουτίκ γαλλικών αρωμάτων! Σωστά διαβάσατε, όπως με ενημέρωσαν, τα αρώματα παράγονται στη Γαλλία, σε εργοστάσια που παράγουν και τα αρώματα των γνωστών και ακριβών οίκων.


Κοιτάζοντας το ονόματα των αρωμάτων μου έκανε εντύπωση η μεγάλη ποικιλία! Υπάρχουν πάνω από 160 γυναικεία και 70 ανδρικά αρώματα! Εδώ θα βρείτε απομιμίσεις πιο οικονομικών αρωμάτων όπως το σχετικά καινούριο Fame της Lady Gaga μέχρι πολύ ακριβών όπως το Silver Rain της La Prairie, του οποίου η τιμή είναι απλησίαστη!


Σίγουρα αναρωτιέστε αν τα αρώματα αυτά μυρίζουν έντονα και διαρκούν τόσο όσο τα αντίστοιχα επώνυμα. Όπως με ενημέρωσαν στο κατάστημα, τα αρώματα έχουν τη μέγιστη ποσότητα εσάνς ώστε να μυρίζουν έντονα και να έχουν μεγάλη διάρκεια χωρίς φυσικά να υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού και αλλεργίας.


Εφόσον τα αρώματα πωλούνται χύμα, μπορείτε να διαλέξετε το μέγεθος που σας βολεύει. Υπάρχει το μπουκαλάκι των 15ml που κοστίζει € 4 και είναι ιδανικό για την τσάντα σας ή για να δοκιμάσετε ένα άρωμα. Το μέγεθος των 30ml κοστίζει € 6, τα 50ml κοστίζουν € 10 και τέλος το μπουκάλι των 100ml κοστίζει € 15. Τα μπουκάλια είναι επαναχρησιμοποιούμενα οπότε μη διστάσετε να κρατάτε το μπουκάλι σας για να το γεμίσετε ξανά με το ίδιο ή διαφορετικό άρωμα (μάλιστα θα έχετε και μια μικρή έκπτωση). Εκτός από τα αρώματα, σύντομα θα κυκλοφορήσουν σαπούνια, κρέμες και λάδια σώματος μέχρι και αποσμητικά χώρου με το άρωμα της επιλογής σας!


Περιττό να πω ότι μύρισα πάρα πολλά αρώματα! Ευτυχώς στο κατάστημα διαθέτουν κυπελάκια με κόκκους καφέ το οποίο "καθαρίζει" την όσφρηση ώστε να μπορείτε να διακρίνετε τα αρώματα μεταξύ τους. Μύρισα αρώματα που έχω και χρησιμοποιώ χρόνια και ομολογώ ότι η μυρωδιά ήταν πανομοιότυπη. Δοκίμασα φυσικά και καινούρια αρώματα και μετά από πολλή ώρα διάλεξα το Victoria's Secret Bombshell. Κι αυτό γιατί είναι τέλειο, νεανικό, λουλουδάτο και φωνάζει άνοιξη αλλά και επειδή δεν είναι τόσο εύκολο να βρούμε αρώματα της Victoria's Secret στην Ελλάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στη σελίδα στο facebook της Boutique de la Parfumerie και μη διστάσετε να περάσετε μια βόλτα από το κατάστημα και να δοκιμάσετε όσα περισσότερα αρώματα αντέχετε!

Και εδώ θα βρείτε το διαγωνισμό μέσα από τον οποίο ο νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει το άρωμα της επιλογής του σε μπουκάλι των 100ml! Καλή επιτυχία!!




*pr samples
This doesn't affect my opinion







32 comments:

  1. teleia, euxaristoume fb:Katia Pattinopoulou

    ReplyDelete
  2. uperoxoooooooooo dwroooo

    ReplyDelete
  3. Υπέροχα!!!!Ευχαριστούμε πολύ!!!!

    ReplyDelete
  4. Eυχαριστούμε πολύ!!!
    Υπέροχο δώρο!!!

    ReplyDelete
  5. τέλειο δωράκι σε ευχαριστούμε

    ReplyDelete
  6. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω μία επίσκεψη!! Σε ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι :D

    ReplyDelete
  7. τελεια καλη επιτυχια <3

    ReplyDelete
  8. υπέροχο δώρο! μακάρι να είμαι τυχερή!

    ReplyDelete
  9. teleiooo dwraki k ama de kerdisw tha sas protimisw polu

    ReplyDelete
  10. Nikolaos Douvaletas02 June, 2014 23:45

    Τέλειο δώρο !!!!

    ReplyDelete
  11. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ. ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΩ ΟΜΟΡΦΑ...

    ReplyDelete
  12. ΤΕΛΕΙΟ......ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩ

    ReplyDelete
  13. Κωνσταντινος Μαργαριτοπουλος
    Τελειο δωρο για την γυναικα μου.

    ReplyDelete
  14. ΛΕΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ
    likeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  15. Ένα άρωμα είναι πάντα το ωραιότερο δώρο!

    ReplyDelete
  16. Ευχαριστούμε για τη μοσχοβολιστή ευκαιρία!

    ReplyDelete
  17. Καταπληκτικό δώρο!!

    ReplyDelete
  18. like
    FACEBOOK:fraulitafraulita
    EMAIL:fraulita111@yahoo.gr

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...