• You are so cutie! - Mini Cutie


Γιατί πρέπει τα αντισηπτικά χεριών να είναι βαρετά και να μυρίζουν νοσοκομείο;
Από αυτή την ερώτηση ξεκίνησαν οι άνθρωποι πίσω από τα Mini Cutie και δημιούργησαν όντως τα πιο μοσχομυριστά και γλυκούλια αντισηπτικά χεριών!


Κυκλοφορούν σε 6 υπέροχα αρώματα και βολική συσκευασία 30ml που χωράει και στο πιο μικρό τσαντάκι. Φράουλα, βανίλια, καρύδα, μοσχομπίζελο, μάνγκο και άρωμα ωκεανού για να διαλέξεις αυτό που προτιμάς.

Εγώ δοκίμασα τη βανίλια (κλασική, διακριτική μυρωδιά), την καρύδα (κι αυτή κλασική, είτε είσαι φαν του Survivor είτε όχι) και φυσικά το μάνγκο που λατρεύω! Φρουτένια μυρωδιά σα γρανίτα μάνγκο το καλοκαίρι!


Όλα τα Mini Cutie κυκλοφορούν χωρίς ή με χρωματιστή γκλιτεράτη θήκη σιλικόνης για να τα κρεμάσεις στην τσάντα σου, στα κλειδιά σου ή όπου αλλού σε βολεύει και να τα έχεις πάντα μαζί σου. Και είναι φυσικά τα αγαπημένα των μαμάδων αφού τα παιδάκια ξετρελαίνονται με τα έντονα χρώματα και τα φρουτένια αρώματά τους.

Η σύνθεση εκτός από τα αντισηπτικά συστατικά περιλαμβάνει και μικρές μπιλίτσες ενυδάτωσης που λιώνουν στα χέρια ώστε να μην τα νιώθεις ξηρά ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά μπες στο minicutie.gr και κάτι μου λέει ότι θα ενθουσιαστείς κι εσύ!




No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...