• Five Favourites | Summer 2017



17 Σεπτεμβρίου και 34 βαθμοί, δεν λες ακριβώς ότι το καλοκαίρι τελειώνει αλλά εγώ θα σου δείξω τα λίγα προϊόντα που είχαν μόνιμη θέση στο νεσεσέρ μου, στην πόλη και στο νησί.

Το πιο βολικό αντηλιακό προσώπου του φετινού καλοκαιριού είναι χωρίς αμφιβολία το Ambre Solaire Sensitive Advanced spray με spf 50. Κουνάς, ψεκάζεις και τελείωσες, δε χρειάζεται να τρίψεις, να απλώσεις, δεν αφήνει λευκά σημάδια, δεν αφήνει λιπαρότητα, δε φαίνεται καν. Μικρή συσκευασία που τη ρίχνεις στην τσάντα και ανανεώνεις μέσα στην ημέρα ακόμα και πάνω από μακιγιάζ.

Το foundation που αγάπησα είναι το Maybelline Fit Me! matte+poreless για κανονική προς λιπαρή επιδερμίδα. Ωραία μέτρια κάλυψη που χτίζεται, στη δική μου επιδερμίδα μένει ματ για 5-6 ώρες χωρίς πούδρα χωρίς να δείχνει βαρύ και χωρίς να μεταφέρεται εύκολα σε ό,τι αγγίξω.

Άλλο ένα προϊόν της Maybelline που γνώρισα και μου ταίριαξε απόλυτα είναι το BROWsatin στην απόχρωση dark brown. Στη μία πλευρά έχει ένα μηχανικό μολύβι φρυδιών, πολύ λεπτό, το οποίο χρησιμοποιώ κυρίως για το σχήμα και στην άλλη πλευρά σφουγγαράκι με σκιά για να γεμίζω τα κενά. Με τιμή στα €6 σίγουρα θα το ξαναπάρω όταν τελειώσει.

Στα νύχια μου χρησιμοποίησα κυρίως 2 χρώματα, το off-white Essence colour&care στην απόχρωση 01 take a break το οποίο έχει πλατύ, βολικό πινελάκι και αρκετά καλή διάρκεια στα νύχια μου και το απόλυτο καλοκαιρινό γαλάζιο Reflecting Pool από τη σειρά Vinylux Weekly Polish της CND με διάρκεια μια εβδομάδα, ειδικά αν το συνδυάσεις με το αντίστοιχο top coat του.



1 comment:

  1. Μία και μία οι επιλογές σου. Τέσσερα στα πέντε είναι και δικά μας αγαπημένα. Το foundation δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη, αλλά είναι ψηλά στη wish list. Να πούμε καλό φθινόπωρο λοιπόν; xoxo

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...