• Rhythm & Heat by CND


Η νέα συλλογή της CND Rhythm& Heat είναι εδώ με σούπερ ανοιξιάτικα παστέλ και έντονα καλοκαιρινά χρώματα!


Έντονο καρπουζί, υπέροχο για πεντικιούρ, παστελ λαχανί και ροδακινί για ανοιξιάτικο nail art, πράσινο στο χρώμα των φοινικόδεντρων και ένα shimmery μπλε φέρνουν το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά.
"Βάλτε την πιο φρέσκια πινελιά στο πιο απλό νύχι και μεταμορφώστε το μαγικά! ∆ημιουργήστε το απόλυτο look, με «palm French» design, έχοντας ελαφριά βάση με μια ημισέληνο και «dusty rose» χρώμα στη μισή επιφάνεια του νυχιού, συνδυάζοντάς το με ένα φύλλο φοίνικα στην υπόλοιπη επιφάνειά του! Ιδανικό για τα καλοκαιρινά σας soirée και τις αποδράσεις στις παραλίες!" λέει η Jan Arnold, CND Co-founder & Style Director.


Εγώ δοκίμασα τα χρώματα Sugarcane, Shells in the Sand και Mambo Beat, τα δύο πρώτα είναι υπέροχα παστελ που αγαπώ για την άνοιξη στο μανικιούρ μου ενώ το καρπουζί Mambo Beat χρωμάτισε ήδη το πεντικιούρ μου και σίγουρα θα το χαρώ σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!


Το σύστημα Shellac Brand 14+ Day Nail Color αλλά και το Vinylux Weekly Polish είναι "7 free", χωρίς toluene, camphor, formaldehyde, phthalates (DBP), formaldehyde resin, xylene και methyl ethyl ketone (MEK).


Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες: www.creativegroup.gr



1 comment:

  1. Αυτό το σομον-ροδακινί το λάτρεψα!
    Όμορφο ποστ!
    Πολλά φιλιά :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...