• Fresh Line Σύκο & Πράσινο Τσάι



Ένα ανοιξιάτικο πρωινό έφτασε στα χέρια μου το κουτί με την καινούρια συλλογή της Fresh Line, Σύκο & Πράσινο Τσάι. Μυρωδιά από φρεσκοκομμένα σύκα συνδυάζονται με νότες πράσινου τσαγιού και δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο άρωμα που μου φέρνει στο νου χαλαρές βόλτες ένα Αυγουστιάτικο απόγευμα στην πόλη.

Το σύκο προσφέρει ενυδάτωση ενώ το πράσινο τσάι είναι γνωστό αντιοξειδωτικό, μαζί κάνουν το ιδανικό ζευγάρι για τις ανάγκες της επιδερμίδας. Ξεκίνησα τη δοκιμή από το αφρόλουτρο Σύκο & Πράσινο Τσάι και συνέχισα με το αντίστοιχο body lotion που ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ενώ την αρωματίζει διακριτικά. Το σαμπουάν Αθηνά είναι πολύ πολύ απαλό και περιλαμβάνει αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα που αφήνουν τα μαλλιά καθαρά και ανάλαφρα. Το σαπουνάκι Σύκο είναι χειροποίητο και limited edition, απολεπίζει και καθαρίζει τα χέρια χωρίς όμως να τα ξηραίνει και αφήνει ένα τέλειο άρωμα. Για έξτρα ενυδάτωση στα χέρια χρησιμοποιώ την κρέμα χεριών Βανίλια, ενυδατική και αρωματική. Το μόνο που δεν ταίριαξε τόσο στις προτιμήσεις μου είναι το body splash Apollo που περιέχει το σετάκι, κι αυτό γιατί δύσκολα θα καταφέρει κάποιο άρωμα να πάρει τη θέση της αγαπημένης μου Διώνης.

Το σετάκι θα το βρεις στο freshline.gr σε καταστήματα Fresh Line και Hondos Center και στο Cherrybox και νομίζω ότι είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει ακόμα και η πιο ψαγμένη φίλη μιας και το άρωμά του είναι τόσο ιδιαίτερο.



6 comments:

  1. έχω ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια με τα καινουργια προιοντα της fresh line...
    πρεπει να ειναι απιθανα ;)
    φιλιά :**

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Εγώ έχω το σετάκι με το αμύγδαλο και το φιστίκι και το έχω λατρέψει! Έχει μέσα την ίδια κρεμούλα χεριών, που μυρίζει απίστευτα!

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
  3. Ακόμη και οι συσκευασίες είναι υπέροχες σ' αυτήν την εταιρία! Ελπίζω να καταφέρω να δοκιμάσω κάποια στιγμή τη συγκεκριμένη σειρά! Φιλιά πολλά!!

    ReplyDelete
  4. @Dimitra K: έχουν βελτιώσει τις συνθέσεις τους και μου αρέσουν πολύ! Μέχρι και το σαπουνάκι είναι ενυδατικό και μοσχομυρίζει το μπάνιο!
    Φιλάκια πολλά!!

    ReplyDelete
  5. @Αγγελική Υ.: μμμ τώρα μπαίνω σε πειρασμό να το δοκιμάσω και αυτό! Χεχεχε!
    Φιλιά πολλάαα!

    ReplyDelete
  6. @Penny P.: κι εμένα μου αρέσουν!! Αν σου αρέσουν και τα πιο γλυκά-βανίλια αρώματα δοκίμασε τη Διώνη, την αγαπώωω!
    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...