• CND Garden Muse Summer 2015 Collection {GR}


Τη CND σας τη σύστησα πριν λίγο καιρό με την ανοιξιάτικη συλλογή Flora & Fauna που σας παρουσίασα. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένη γιατί έχω στα χέρια μου την καλοκαιρινή της συλλογή με όνομα Garden Muse.

Όπως δηλώνει και το όνομά της, η συλλογή είναι εμπνευσμένη από ονειρεμένους κήπους! "Τα νύχια είναι σαγηνευτικά και κομψά, σχεδιασμένα και στολισμένα με αρμονικά vintage floral στοιχεία που αναδεικνύουν ένα μοναδικό, μαγευτικό, καλοκαιρινό στυλ" δηλώνει η Jan Arnold, Co-Founder της CND.

Η συλλογή κυκλοφορεί σε Vinylux Weekly Polish και Shellac Brand 14+ Day Nail Color και περιέχει μια γκάμα αποχρώσεων από τις ανθισμένες μπιγκόνιες μέχρι την πρωινή δροσιά του κήπου.
Shellac Brand 14+ Day Nail Color: Beckoning Begonia, Wistera Haze, Hot Pop Pink, Lost Labyrinth, Water Park, Butterfly Queen

Vinylux Weekly Polish: Beckoning Begonia, Crushed Rose, Wistera Haze, Lost Labyrinth, Reflecting Pool, Butterfly Queen

Τα nail art designs που προτείνει η εταιρία είναι -τι άλλο;- floral και ρομαντικά με μια δόση vintage. Αν σας φαίνονται πολύπλοκα δείτε τα αντίστοιχα βίντεο στο youtube.com/ecreativegroup και είμαι σίγουρη ότι θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα!

Τα χρώματα που παρέλαβα για δοκιμή είναι το απίστευτο μπλε Reflecting Pool και το ανθισμένο φούξια-μοβ Crushed Rose και παίρνοντας έμπνευση από το πρώτο nail art design πιο πάνω δημιούργησα αυτό το σχέδιο.

Εκτός από τα δύο βερνίκια της καλοκαιρινής συλλογής, χρησιμοποίησα και τα Thristle Thicket και Field Fox της ανοιξιάτικης συλλογής Flora & Fauna, το τελευταίο το αγόρασα πρόσφατα και είναι ένα υπέροχο μπεζ-γκρι χρώμα.

Να σας θυμήσω ότι η Creative Group εκπροσωπεί, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, τα βερνίκια και προϊόντα περιποίησης νυχιών της εταιρείας CND (SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color & VINYLUX Weekly Polish). Στο eshop της εταιρίας μπορείτε να βρείτε όλα τα χρώματα που σας έδειξα σήμερα και πολλά ακόμα αλλά και όλα τα προϊόντα περιποίησης νυχιών για επαγγελματίες και μη.


Πώς σας φάνηκε η καινούρια συλλογή της CND;
Προτιμάτε τα έντονα χρώματά της ή τα πιο ήσυχα της ανοιξιάτικης συλλογής;


*pr samples







No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...